Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt életetekben a legcikib...

Mi volt életetekben a legcikibb legnagyobb beégésetek?

Figyelt kérdés
Amitől elpirultál és amit sosem felejtetek el lehet többet is :D !
2011. máj. 16. 17:48
1 2 3 4 5
 11/44 Tinker Bell ***** válasza:
92%

Húúú... Vannak itt sztorik ahogy elnézem na de most jön az enyém! :D

Éppen a párommal szeretkeztünk, amikor le akartam gurulni róla, de keskenynek bizonyult az ágy és akkorát puffantam a földön, hogy a párom nem tudta először, hogy megnézze, eltört-e valamim vagy röhögjön. Szerencsére nem volt magas az ágy és nem estem olyan nagyot. :D Azóta is szoktuk emlegetni és jókat mosolygunk rajta.

De estem már el discóban is, úgy hogy ráléptem egy Theodórás üvegre, ami a magassarkúm talpa és sarka közé ment, ennek következtében "elgurultam". Na az iszonyú égő volt! :D

2011. máj. 16. 18:05
 12/44 anonim ***** válasza:
96%

Különösen tömött volt a suliban a folyosó, én meg kb az 5. lépcsőfokról leestem :DD Az esernyőmet eldobtam kb 10 méterrel odébb, eltaláltam a tesitanárt.. :D

De rengeteg cikis dolgom van, most így hirtelen nem nagyon jutnak eszedbe, de majd gondolkozok..

15/L

2011. máj. 16. 18:07
 13/44 anonim ***** válasza:
85%
Az iskolában volt, amikor a lépcsőn mentem le hirtelen elcsúsztam és az összes könyvem széthullott szanaszét és pont végignézte a srác aki tetszett :D :D :D
2011. máj. 16. 18:09
 14/44 anonim ***** válasza:
80%

Egyszer tesi órán kosarazni tanultunk. És én voltam a védő, de nem voltam benne valami sikeres, és a tanár folyton azt kiabálta, hogy védekezz, védekezz már. Nekem nem igazán esett le ez a dolog, csak akkor, mikor már mindenki ezen röhögött, hogy miért nem védekezek normálisan. (a szexuális védekezésre gondoltak).

Lehet, hogy ez nem hangzik túl viccesen, de akkor még vagy 10 percen keresztül mindenki ezen, vagyis hát rajtam röhögött. :)

2011. máj. 16. 18:11
 15/44 anonim ***** válasza:
98%

Suliból kifelé jövet kinyitottam az esernyőmet mert esett eléggé az eső,nade ahogy kinyitottam a lényeg elrepült róla

a nyele a kezembe maradt :-) Hálaistenek nem látta senki:-)

Ez már vagy 2éve lehetett de a csajjal akivel voltam jókat nevetünk rajta.

Ez pedig,nem velem történt nekem is úgy mesélték de elég égő:-) : A lány és a barátja bementek a rossmanba farokgyűrűt venni,megvették jöttek kifelé és becsipogtak,a biztonsági őr odament hozzájuk kipakoltatta a táskájukat és elordította magát itt a blokk nem loptak a farokgyűrű vonalkódja csipogott be,mindez úgy,hogy zsúfolásig volt a bolt :-)

21/N

2011. máj. 16. 18:12
 16/44 sz12 ***** válasza:
89%

nem tudom, h ciki vagy sem, de akkor abban a szituációban eléggé annak éreztem.

tavaly irodalom írásbeli érettségin, a tesi tanár(aki a másik osztályt tanította) volt a felügyelő tanár. mellesleg iszonyatosan jóképű. kimentem mondom kaphatok egy helyesírási szótárt? mondja akár kettőt is. erre én csak mosolyogtam. visszamentem a könyvvel a helyemre megnéztem a szót, visszavittem, a tanár csak mosolygott, és akkor elfelejtettem a szót. újra visszamentem a helyemre... vicces volt de eléggé ciki is számomra. :)

2011. máj. 16. 18:16
 17/44 anonim ***** válasza:
85%
10 éves lehettem amikor ÓRÁN elkezdtem rágni a hibajavítót :D :D (nem tudom miért :D ) és kijukadt. persze az egész számból az folyt hála az égnek az utolsó padsorban ültem de Mindenki szeme láttára odamentem a csAphoz és próbáltam kimosni. a tanár csak nézett xD egész nap azt mostam a WC-ben barátnőim is ott röhögtek :D
2011. máj. 16. 18:18
 18/44 anonim ***** válasza:
93%

Barátnőmhöz mentem el egy délután, és az esti bulira készültünk én gyorsan letusoltam, és tusolás közbe a barátnőm is bejött hogy gyorsan le tusol ő is aztán kicsit bolondoztunk nem volt szex csak simogattuk egymást meg hülyültünk seggre pacsi minden volt. Aztán apja be nyitott én 1 szál semmiben barátnőm szintén, apja nézett egy nagyot aztán viccesen beszolt hogy ez nem hálószoba és röhögve kiment onnan. Még fiatalok voltunk 17-18 évesek.

A másik 2-3 hetes történet. Unokatesóm ballagására mentem el, és a családi ebédre én is elmentem és kiderült hogy egy házzal arrébb parkoltam le azt tudni kell hogy sok hasonló szinte ugyanolyan társas ház volt, én nagy keményen a párommal felmentem az első emeletre és a jobb oldali ajtón csak úgy nagy lazán be mentem mert résnyire nyitva volt és egy helyes kis csaj volt ott egy szál törölközőbe én majdnem hanyatt vágtam magam aztán bocsánatot is kértem tőle rögtön szerencsére nem volt baj csak egy jó nagy égés XD

2011. máj. 16. 18:22
 19/44 anonim ***** válasza:
98%

Én a beégés "bajnoka" vagyok, ezért csak néhány sztorimat írok le.

Az akkori barátom éppen készült bemutatni a szüleinek egy közös vacsi keretében. A barátommal sétáltunk a parkban és utána mentünk hozzájuk. Odaértem és az első mozdulatommal sikerült keresztülesnem a küszöbön és a beverni a fejem a szekrény sarkába, ráadásul úgy, hogy felszakadt a szemöldököm és miután két törölközőt összevéreztem mentünk az ügyeletre, hogy összevarrják.

A jelenlegi párommal kettesben akartuk tölteni a napot. Átjött hozzánk, főztünk, beszélgettünk stb. Éppen ebédelni készültünk és én bementem a konyhába a rizses-húsért, de sikeresen ledobtam. A barátom megkérdezte, hogy milyen pizzát rendeljen. Én mosolyogva mondtam, hogy mindegy és lehajoltam összeszedni az cserepeket meg a kaját. Egy cserép elvágta a kezemet, de úgy hogy megint mehettünk az ügyeletre összevarratni.

Matekórán kihívott a tanár a táblához és miközben mentem ki keresztülestem az egyik táskán és elhasaltam a terem közepén.

Kerti-partin sörpadok voltak kirakva én pont a végén ültem és folyamatosan álltak fel a padról. Amikor az utolsó ember is felállt én elestem a paddal.

Elfelejtettem, hogy óraállítás volt a hétvégén és egy órával hamarabb mentem suliba.

Még tudnék mesélni, de soha nem végeznék vele.

18/L

2011. máj. 16. 18:22
 20/44 anonim ***** válasza:
98%

14 évesen megvettem ballagási pénzből a motorom (ami akkor még elég nagy és nehéz volt nekem) és mint valami "nagy arc", felmentem vele a Mátrába.

hát elősszöris Sástónál megfordulva ahogy akartam az emelkedőn visszajönni az útra, megálltam, és eldőltem (egyszerűen túl nehéz volt a motor hogy megtartsam azon a meredek részen) neemgáz, a parkolóőr kapart össze xD

jó.. utána lefelé jövet kifogyott a benzin. Füredtől bicikliúton elkezdtem tolni. eszembejutott hogy hoppá, van tartalék állás a csapon.. gyorsan átraktam, de mivel úgy rémlett hogy azt mondták hogy ilyenkor be kell tolni a motort, 1esbe raktam, és elkezdtem futni vele, majd amikor kicsaptam a kuplungot beindult a gép.. én meg futottam utána xD de ahogy kapaszkodtam bele, csak egyre jobban húztam a gázt.. végülis westernes jelenetbe illően pattantam fel rá, és a benzinkúton is sírva röhögtem még magamon :,D (nem tudom hányan láttak, de szerintem egy élmény lehettem)

17/L

2011. máj. 16. 18:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!