Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól kérdezném mi volt életetekben a legnagyobb megalázás amit a párotok/volt párotok megtett veletek? Hogyan tettétek túl magatokat ezen?
jelenlegi: poenbol fingik mellettem meg kepes a fulembe bofogni. nagyon zavar de keptelen vagyok leszoktatni rola, pedig tudja h nem szeretem, de szerinte vicces.
nem vilagvege de zavar es szerintem tiszteletlenseg.
ex: rengeteg jelet adott h tetszem neki, aztan utolso percben megijedt (nem tudom mitol) es osszejott 1 masik csajjal. mivel nagyon tartottam hozza, belementem a baratsagba (belul irtozatosan fajt) es 1 evig legjobb haverek voltunk, tul voltam rajta. aztan szakitotta csajjal es mondta h belem szerelmes es sajnalja amit tett, blabla, egyertelmuen flortolt megint, aztan 3 honapnyi ugraltatas utan osszejott 1 feszten 1 remronda csajjal az orrom elott. osszesen 2 evig rohantam utana. jo hulye voltam.
Egyszer az exem miközben együtt voltunk, egyik beszélgetésünk közben csak úgy bevágta, hogy neki mennyire bejönnek a goth csajok (engem is próbált rászoktatni a gothságra, de inkább a..). És hogy szép goth csajok jelentkezését várja hosszú kapcsolat céljából. Nem szakítottam vele egyből, előtte még jól lejárattam pár ember előtt meg hasonlók. Szerintem bőven megérdemelte.
A mostani párom pedig a napokban elég sokat sértegetett, de nem volt olyan nagy súlyú..
-amikor először mentem hozzájuk, akkor a szülei előtt úgy kellett tennem, mintha csak egy haverja lennék
-hazudott nekem többször is
-előbb osztotta meg másokkal a velem kapcsolatos érzéseit, mint velem
-vele feküdtem le először (neki nem én voltam az első, ez kicsit fura volt nekem), és amikor kb harmadjára csináltuk, akkor utána benyögte, hogy 'na, mostmár veled többet voltam, mint a volt barátnőmmel'
hát nem tudom, hogy tettem túl magam rajta..egyszerűen elástam jó mélyre ezeket az emlékeket.
Fizikai es lelki bantalmazas ! Ennel rosszabb szerintem nincs is ! A hab a tortan az volt , amikor a csaladja felajanlott neki egy ingatlant azert cserebe , hogy velem szakitson . Nos megtortent . Azt hiszem ennel tobbet nem kell mondanom . Es ugyanarrol a pasirol beszelek .
Ezek utan bizzunk meg bennuk es szeressuk oket ! :) Na igen!
Szerintem nagyon sok olyan dolog van, amire úgy érezhetjük abban a pillanatban, hogy nagyon megalázó, mikor megtörténik velünk. De aztán feledésbe merül.. Nos ezet akkor nem is voltak megalázó "történetek".
Nos, számomra, ami megalázó, az a gyermeteg hazugság, két felnőtt ember között, olyan kérdésekkep kapcsolatban, aminek, még a valódi része sem lenne érdekes.
Szerintem a hazugsággal tudják legjobban proba alázni a párok egymást.
Bár ez csak az én véleményem.. Nem tudom ki hogy van vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!