Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányoktól kérdezném mi volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoktól kérdezném mi volt életetekben a legnagyobb megalázás amit a párotok/volt párotok megtett veletek? Hogyan tettétek túl magatokat ezen?

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 15:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Hm...mik vannak.

Velem 3-4 hónapja történt,de nehéz túllépni rajta.Az akkori barátom,miután ő már elélvezett,rohant ki a balkonra cigizni,és sebtében még odamondta,hogy én meg (ha még nem mentem el),csináljam magamnak....és állítólag szeret(ett)....kac-kac(21/L)

2010. jún. 12. 16:11
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Gimiben elterjesztette rólam az egész sulinak, hogy lefeküdtem vele. Mindenkinek azt mesélte, hogy milyenek az intim testrészeim stb. Erre persze midnenki harapott és csomóan kérdezősködtek, hogy tényleg lefeküdtem-e vele. (Amúgy nem, nem feküdtem le vele. 20 évesen volt az első, akivel lefeküdtem.)

A másik megalázó az volt, hogy mikor szakítottunk egy másik barátommal, ő azt mondta, hogy csak azért vot velem, mert saját magát szarnak érezte, és ezért menekült hozzám. Vagyis egy ugyanolyan szar embert válaszott, mint amilyennek ő magát érezte, ennek ez volt az értelme. Tehát nem szeretett soha, és nem is becsült, csak a saját kisebbségi érzését próbálta valamivel kompenzálni, és rajtam leverni a sérelmeit. Borzalmas volt. Ezen kívül párszor elmondta még mialatt jártunk, hogy ő nem is szerelmes belém, hanem egy másik lányba, aki visszautasította. (Erre mondtam, hogy akkor felőlem semmi akadálya, menjen hozzá, szeresse őt, engem meg hagyjon. De nem hagyott.)

Szar ügy, én is béna voltam és tehetetlen, naív. De nagyon remélem, hogy tanultam az esetből, és már tudni fogom, hogy mik azok a jelek, amikor valakit úgy kell kirúgni, mint macskát sz*rni.

2010. okt. 2. 13:59
 23/28 anonim ***** válasza:
jól átvágott.sajna ilyen volt nekem is.és mennyi idő alatt tetted rajt tul magad?
2010. okt. 3. 13:59
 24/28 anonim ***** válasza:

13:59

Az elsőn elég hamar, pár hónap alatt.

A második évekig tartott és még most sem vagyok teljesen oké... Nem azért, mert még mindig szeretem, hanem azért a pusztításért, ami a lelkemben végbement, és ami miatt éveken keresztül a saját életemet rontottam. Nemnagoyn tudtam erről beszélni senkinek, emiatt nehezebb is feldolgozni. Főleg azért, mert az életem soha nem tudom már onnan folytatni. A terveim, amiket akkor szerettem volna megvalósítani, már talán soha nem érhetem el, vagy nem olyan formában. És ez nem vígasztal...

2010. okt. 3. 14:35
 25/28 anonim ***** válasza:
hasolo az én helyzetem is a tiedhez!kérlek irj privit megbeszéljük.lány vagyok és csúnyán átvágtak!
2010. okt. 3. 20:24
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát cifrák ezek a sztorik... tudom még bővíteni a gyűjteményt sajnos.

Nekem is volt egy fingós exem, hát az rendszeresen odareccsentett az orrom alá, tudta, hogy nem szeretem, de mégis. Ha ott volt a kebelbarátja, akkor ketten együtt szellentgettek -- nagyon ocsmány volt.

A legótvarabb az volt, ahogy szakítottunk. Távkapcsolat volt, napokig nem keresett. Tudtam, hogy most nehéz periódusa van, ezért nem is akartam nagyon zavarni (komoly anyagi gondjai voltak, rengeteget dolgozott). Aztán egyszer elszakadt a cérna, felhívtam, hogy én megértem a problémáit, de azért néha adhatna életjelt, ha mást nem, csörögjön rám egyet, az még pénzbe se kerül. Mondta, hogy olyan elfoglalt, hogy még erre sincs ideje (!). Aztán végül megbeszéltük, hogy elutazom hozzá és beszélünk a kapcsolatunkról, megoldást keresünk.

El is mentem hozzá a megbeszéltek szerint, 5 napra pakoltam magamnak cuccot, tanulnivalót (zh-t írtam nemsokkal ezután). Este értem oda hozzá, tök kedves volt, mintha mi se történt volna. Másnap reggel közölte, hogy vége. Ezt most nem részletezem, mert most is dühös leszek, ha rágondolok. Mehettem vissza a másnap a vonattal... qrva megalázó volt. A zh-m meg 2 pontos lett. :D

Most már csak röhögök a szánalmasságán, illetve saját magamon, hogy mennyire hülye voltam. Nekem kellett volna már rég szakítanom vele, de sajnos akkoriban társfüggő voltam.

Soha többé nem tűrnék el egy ilyen fickót.

2010. dec. 30. 11:21
 27/28 Nemes Adorjan válasza:
69%
Üzenem mindenkinek fiú vagy lány, a fiatalkori lelki sérülések nagyon befolyásolhatják a további életeteket, kapcsolataitokat ,emésszétek meg időben és próbáljatok meg leggyorsabban tisztázni magatokkal a lelki terhek viselését ,mert hosszú távon BOLDOGTALANSÁGHOZ vezet!
2014. szept. 13. 21:09
 28/28 anonim ***** válasza:

Règi kèrdès,de azèrt írok!

A volt barátommal mikor együtt voltunk, ő suinte semmit se csinált velem,( seggfogdosáson kívül)tehát nem is beszèlgettünk, mikor suliba voltunk, soha oda sem jött hozzám, állandóan a fenekemre csapdosott...

Aztán eljött a tèli szünet.

Èn alig vártam, hogy a szünetnek vège legyen, ès találkozzunk.Erre! Szünet utáni első nap, alig láttam, mikor láttam is, jött le a lèpcsőn rohanva, egy pillanatra rám nèzett, aztán rohant tovább:(

Na m1, vártam a napközit, mert ott szoktunk együtt lenni.

Hozzám se szólt,,,csak annyit látok, hogy mikor bejön a terembe, egy másik csajt ölelget,akivel összejött úgy, hogy velem egyèbkènt nem is szakított hivatalosan!

A szakításunk után, a haverjai húzták az agyamat, meg az övèt is, hogy jöjjünk már össze.

Erre az exem bevágja, hogy mit beszèlsz hát ez csúnya!(rám èrtette) ès hogy csak a seggem jó, semmi más! A haverok meg rögtek rajta, elèg megalázó volt

2023. aug. 20. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!