Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányoktól kérdezném mi volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoktól kérdezném mi volt életetekben a legnagyobb megalázás amit a párotok/volt párotok megtett veletek? Hogyan tettétek túl magatokat ezen?

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 15:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
75%

14:56

25/L

2009. júl. 20. 14:57
 12/28 anonim ***** válasza:
92%
volt egy barátom még lánykoromban bár már annyira nem is voltam lány 18 voltam én szerelmes voltam ő nem belém ma már tudom.megvolt beszélve egy találka el is jött kérte hogy menjekel vele valhová egy étterem volt ott szoktak összejönni a haverjaival gondoltam oké. mindenki kajált ő is rendelt d közbe tőlem nem kérdeztem eg hogy ennék e vagy kérek egy üdítőt.nagyon rosszúl esett. azán ugyam azaa pasi töbször megalázott szexuálisan szinte kényszerített hogy lecidázzam ő persze 1x sem nyalt ki vagyérintett meg az votl az előjáték hogy letoltaa nadrágját ésegyszer klényszerített hogy elöbb csak hogya számba engedjem amit nem tudtam mit tenni elllene és után hogy nyeljem le! naszerintem ennél jobban megalázni egy nőt már nem lehet. ezeket tartom én megalázónak a többi csak figyelmetlenség udvariatlanság vagy éppen tahóság.
2009. júl. 20. 14:58
 13/28 anonim ***** válasza:
91%
Az előző párommal fél évig voltam együtt, én tartottam el 19 éves lány létemre!Mikor fél év után besokaltam és tönkrementem idegileg közöltem vele hogy vége van, erre vagy 8 ember előtt közölte hogy nembaj arra jó voltál h huzzalak és eltarts, jövőhétre ugyis mással leszek, te meg szenvedhetsz életed végéig egyedül!Hogy tettem túl magam ezen, összejöttem a mostani párommal aki visszaadta az életkedvemet!
2009. júl. 20. 15:37
 14/28 anonim ***** válasza:
97%

Szia!

AZ exem engem nem egyszer gyalázott meg.Mellette feküdtem az ágyban és ő meg az sms-chatre adta fel a hirdetését,hogy:"22 éves férfi komoly kapcsolatot keres."És ekkor már a mennyasszonya voltam.Másik eset az volt,amikor a buszon a szemem láttára kikezdett az egyik osztálytársával.

2009. júl. 20. 15:37
 15/28 anonim ***** válasza:
92%
Lányok és azt áruljátok el, hogy nem veszitek észre, hogy ekkora f.sz valaki, miért kell ehhez nektek fél, vagy egy év. Talán azt várjátok, hogy majd TI fogjátok megváltoztatni ezeket a tahókat? A normális srácokat meg sokszor lepattinják a nők, mert nem tűnnek elég menőnek első pillantásra, pedig lehet, ha nekik adnátok esélyt, akkor többre mennétek. Tényleg nem értem...
2009. júl. 20. 15:58
 16/28 anonim ***** válasza:
97%
mert naív vagyok, és szerettem őt, és az elején nem ilyen volt ezért abban reménykedtem hogy majd visszatér a régi önmaga( hát mint rájöttem az volt a hazugság)
2009. júl. 20. 16:05
 17/28 anonim ***** válasza:
97%
A legaljasabb, amit velem egy pasi elkövetett, abból indult ki, hogy egyszerűen nem illetünk össze az ágyban. én több érzelmet akartam vinni az együttlétbe, őt ez taszította. de közben is folyton kritizált meg kioktatott, hogy mit hogy kell csinálni, holott pontosan tudtam, mit kell csinálni, mert nem ő volt az első pasi, akivel lefeküdtem. mellesleg megjegyzem, mástól soha nem érkezett panasz rám ilyen téren, de ez a történet taccsra vágta egy időre az önbizalmam! tehát nem egyeztek ez igények és a kívánságok, ami a szexet illeti. ebből ő azt szűrte le, hogy én mekkora béna vagyok az ágyban..stb és mindenkinek ezt terjesztette, valótlanságokkal is egybekötve. ja, és akkor a hab a tortán az volt, hogy felkeresett az egyik haverja, hogy hát hallotta, mi történt, de ne féljek, ezt őt nem érdekli, azért ő szívesen bevállalna egy numerára. hát képzelhetetitek, mit éreztem. soha többet nem beszéltem ezzel a görénnyel, de ahogy hallom néha, elég szarul alakulnak a nőügyei. annyira haragudtam erre a szemétre, hogy el sem lehet mondani. a mai napig, ha eszembe jut az eset, alig látok a dühtől.
2009. júl. 20. 16:06
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

15: 37

Azért tartottam el mivel rajtam kivül senkije nem lett volna, és sajnáltam!De én adtam esélyt egy teljesen átlagos pasinak, a mostani páromnak!És teljesen boldogok vagyunk:)

2009. júl. 20. 16:22
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Engem lehülyézett a haverja és annak a felesége előtt. Nagyon rosszul esett. Amúgy egyre durvulnak a dolgok, több a veszekedés, és szakítás közeli helyzet, jövőre lenne az eljegyzés, de sztem nem lesz belőle semmi.
2009. júl. 20. 19:20
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a pasik egy r------k!Az elején minden jó aztán ránk unnak vagy gyeregbe érzik magukat mondván,hogy ezekkel a szerelmes kis p-----kal bármit meg lehet tenni.Arra jó az ember,hogy jól meg hu-- ák aztán mehet!Velem sok rossz történt.Volt ugy,hogy idegen városban otthagyott mert besértődött rám,mert nem vettem neki innivalót.Ott álltam tétlen.Meg magának megvett pl fagyit és előttem megette.De ezek nem is annyira megalázások,inkább parasztságok!de pl az megalázás,hogy eltilt mindenkitől!vagy fel se mehetsz hozzá meg beszól vagy rád csap-szerinte ez vicces pacskolás.Vagy élvezné ha megbüntetnének vagy fájdalom érne egy nőt.Ilyenek a pasik tisztelet a kivételnek.azt hittem nálam szerencsétlenebb nő nincs is.de úgy látom vagyunk jó páran!arról mi a véleményetek ha megmutat nektek valami finomat és elteszi?
2009. júl. 21. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!