Mi volt életetekben a legcikibb legnagyobb beégésetek?
Iskola, sportnap, kötélhúzás.
Először 3-3 lány egymás ellen, majd 3-3 fiú, végül mindkét oldalon 3 lány és 3 fiú.
Épp állunk be, lányok-fiúk, én voltam a kötél végén, és látom, hogy az egyik osztálytársnőm, aki a harmadik volt, a tanár parancsára kiáll.
Elkezdek neki kiabálni, hogy figyelj már "Gizi", ne menj már ki, mert 3 lány kell, mire a szurkoló fiúk mondják nekem, hogy én is lány vagyok, tán elfelejtettem...?
Ugyanis magamat nem számoltam bele, mint lány, nem is tudom milyen neműnek gondoltam magam, mikor beálltunk a kötélhez...
Természetesen ez mind az egész iskola előtt, de sebaj, legalább volt min (és kin) röhögni egész álló nap. :D
21/L
Én irtam az óvszeres sztorit is, de eszembe jutott mégegy:D
Kb. 5 éve a suliban elmentem wc-re és beszorultam, nem volt nálam telefon, nem tudtam senkit hivni. Akárhogy rugdaltam az ajtót, nem nyilt ki. Végül átmásztam a másik wc-be, és ott jöttem ki :D
Ugyan nem velem történt meg(csak szemtanúja,és orrtanúja voltam) a történet,de azért eléggé ide való ciki történet.:)
A srác nyáron 40fokban távolsági buszon 50emberrel a "fedélzeten" befosott a székre,de úgy,hogy a padlón is az folyt.Gondolhatjátok,hogy a mellette ülő,hogy örülhetett.:)Meg mi is a bűztől.
A nagybátyám nagy csajozós volt mindigis és mikor külföldön volt, beült vaami bárba, ahol egy nagymellű csaj volt a pultos. ELkezdett magyarul szórakozni, hogy úú de megfognám azokat a melleket szopogatnám stb. mire a csaj megszólalt magyarul, hogy a az anyád nyalogasd!
Egy másik történet, ami szintén a nyelvekel kapcsolatos:
Külföldön voltunk a családommal (és 1 hét alatt 1 agyarral sem találkoztunk) és ültünk egy buszon, amire felszállt egy csaj. Írtózatosan büdös volt, pont mellettünk állt meg. Elkezdtünk beszélni hogy ez hihetetlen, mit csinált, foghagyma földön dolgozik, harisnyában nem csoda hogy így izzad meg ilyenek. Elindult leszállni a csaj, mire én megszólaltam -hála istennek megy a bűzborz! Na ezt már nem bírta szó nélkül elviselni a csaj, aki természetesen magyar volt. ELkezdte,hogy még itt is a magyarok a bunkók meg minden.
Az egész busz szakadt a röhögéstől (mert bár nem értették mit beszéltünk,a szagot és a szituációt felfogták)
derékszögben görnyedve a röhögéstől vánszorogtunk haza. :DD
Bazzeg, az első 20:34-es az nagyon nagy! Mit csinált utána a srác, hogy jutott haza?
Na hogy ne legyek teljesen off, amikor egyszer szálltam le a villamosról, de nem vettem észre, hogy kikötődött a cipőfűzőm, és beleakadt valahova az ajtó környékén, én meg úgy hasra estem, hogy az nagy volt. A legcikibb meg az volt a helyzetben, hogy miután felálltam, elkezdtem röhögni... Meg amikor az angoltanár felszólított egy hosszú, monoton szöveg olvasására, és benne volt egy olyan szó, hogy kétkezi munkás, én meg olvasom, és elkezdek röhögni. Elnézést kértem, aztán más folytatta.
Egyik barátnőm előtt elkezdtem ócsárolni az egyik gyakori férfi nevet. Mindenféle hülyeséget mondtam arról az XY névről. A lényege mondandómnak az volt, hogy mennyire utálom azt a bizonyos nevet, meg, hogy a környezetemben minden olyan férfit úgy hívnak, akik elég nyomik.
Már vagy öt perce szídtam, amikor megláttam, hogy barátnőm lassan mosolyra húzza a száját. Én szépen lassan kezdtem leállni, és elhalkulni.
Ekkor rákérdeztem, mint aki már tudja is a kérdésre a választ, hogy "ugye senki hozzád közelállónak nem XY a neve?"
Erre ő nevetésben tört ki, és csak ennyit mondott: "Az édesapámat és a nagyapámat is úgy hívják."
Én meg süllyedem a föld alá... :D:D:D
Persze ez nem a legnagyobb égésem volt, de abban a helyzetben annak tűnt:)
egyszer még általános iskolásként szálltam fel a buszra, könyvekkel telerakott táskával, +tornazsák, + még a kezemben is könyvek voltak. a sofőr + michael schumahernek érezte magát, és olyan hirtelen indult el, h még időm sem volt megkapaszkodni. a tornazsákom és a füzeteim a busz hátuljáig csúsztak, én meg 1 öreg néni ölében kötöttem ki. gyorsan felkeltem, elindultam hátra a cuccaimért - ekkor schumi benyomott 1 hirtelen féket, és én hirtelen 1 öltönyös öreg bácsiba kapaszkodtam meg, majdnem lerántottam a zakóját.
akk egyszer a suliban beragadt a wc ajtó, nem tudtam kijönni. rángattam 1000-rel, + dörömböltem -egyszercsak az ajtó hirtelen engedett, én + eltaknyoltam, pont a barátnőim elé, akik már kerestek.
egyszer, legelső barátommal szeretkeztünk, és pózt akartunk váltani. "sikeresen" megtérdeltem a jobb heréjét. szegénynek nagyon fájt, vártunk egy kicsit. mikor újra kezdhettük volna, véletlenül újra megtérdeltem u.azt a heréjét. :$
egyszer v.mi ünnepség volt a sulinkban, és éppen az o.társamnak meséltem, h a folyton engem szivató töritanár h +hatódott - közben az említett ott állt a hátam mögött.
egyszer meg fogadtunk a játszón, h ki tud állva végigmenni azon a félkör alakú fokokkal ellátott fén mászókán. végigmentem, és naná, h az utolsó fokon csúsztam meg, és estem pofára.
(ez b.nőmmel történt)voltunk szilveszterezni 1ik haveroméknál, akinek van 1 franciabulldogja. a leesett chipseket és pogácsákat mind fölette. b.nőm simogatta a kutyát, aki az ölébe hajtotta a fejét. bejött haverom 3 éves unokaöccse, és 2oldalról izomból beleboxolt a qtya hasába, aki telibehányta a b.nőm ölét, és még az ágyat is.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!