Mi volt életetekben a legcikibb legnagyobb beégésetek?
Én már írtam 1-2-t de most jutnak eszembe a dolgok,és jókat nevetek itt magamban,na ha valaki hallaná:-)
munkahelyemen audit volt(felülviszgálat,vendégek)és általában angolok,németek jönnek,akik nem értik a mi nyelvünket,épp melettem állt egy férfi és nézte mit csinálok,közben beszélt angolul persze én egy kukkot sem értettem belőle,mire megszólalok egyik munkatársamhoz fordulva: "-ez meg mit motyog? " Erre odafordul hozzám mosolyogva és így szól: Segíthetek kisasszony?! (mindezt mosolyogva,írtó ciki volt de a pasi eszméletlen jól nézett ki)
21/n
9.-ben a barátnőm egyszer úgy megröhögtetett, hogy bepisiltem... Hát az ciki volt.XD
Meg mikor még kicsi voltam és tél volt, a csajokra, akiket utáltam, rá akartam rúgni a havat, de mikor eléjük értem és épp rúgni készültem, elestem előttük, ők meg mind kiröhögtek. Az is szar volt. :D
Azt hiszem 10.es koromban tanultuk a bakk-ugrást tesi órán. "Szalad-dobbant-terpeszt-ugrik..."
Szaladtam, dobbantottam, terpesztettem... és a gatyám végig felszakadt az elejétől a végéig... Mindenem kilátszott........
Ott ültem a bakon, sírtam is, nevettem is(mindenki fetrengett a nevetéstől, tornatanárnőm is... mindenki...). Aztán egy osztálytársam(fiú) hazaszaladt egy nadrágért, hogy tudjak hazamenni(messze laktam a sulitól), hozott nekem egy hippie farmer trapézgatyát, térdtől felfele felvágva, rongyos, összeszaggatott... :D
de amúgy megbarátkozam vele, s már a végén tök jól éreztem magam benne... végülis sokkal jobb volt mint az, ami a seggemen szétszakadt... :)
Most ez jutott eszembe :)
21/L
a plázában el kellett mennem a toalettre és amikor végeztem kiakartam jönni, de az ajtó beragadt. Kétségbeesve elkezdtem kiabálni, hogy segítsééééég!!! de nem segített senki, pedig a tele volt népséggel:P aztán kb. 5 perc után eleresztettem a kilincset és feladtam a harcot, mondom én itt fogok aludni, és akkor kinyílt magától az ajtó . Égő fejjel jöttem ki majd kezet mostam és amikor pedig kiléptem az illemhelységből hallottam, hogyan röhögnek rajtam:)
év végén a legjobb tanulókat a templomban az oltárnál megjutalmazzák. Közéjük tartoztam, de nem számítottam rá, hogy oda kell mennem, ezért reggel egy jó magas magassarkút vettem fel. A haláli csöndben előrementem és az oltárnál fel kellett lépni a lépcsőfokra, ami igen szűk volt. a lényeg az, hogy a fordulásnál megbotlottam és a barátnőmet kaptam el, hogy ne essek el:) csak kb. 500 ember látott plussz még azok, akik megnézték a videót, mert hogy még meg is lett örökítve:)
síeltünk a hegyekben az osztályommal és hát haladó voltam,és a fiúkkal voltam egy csoportban (köztük volt az akkori kiszemeltem) és mindig megvártuk egymást. Ők már mind lenn voltak és rám vártak tehát én voltam a soron. Elég szépen odatettem magam, de azzal nem számoltam, hogy jeges a pálya, ezért a megállásnál gondok akadtak- nem tudtam megállni és egyenesen az egyik fiúba mentem, aki leesett és úgy sikeredett ez az egész, hogy én voltam alul ő pedig felül elég ciki volt már így is, amikor a kiszemeltem beszólt nekünk, hogy inkább menjek a fiúval szobára ne itt kinn...
másnap ugyanitt történt , hogy a felvonón ülve mentem szépen felfelé és a tanárom odaszólt, hogy ne menjek teljesen fel, hanem szálljak ki hamarább. a felvonó vége egy nagyobb dombon végződött és a domb előtt kellett volna kiszállnom. de én véletlenül elfelejtettem és mikor a felvonó a domb közepén volt, akkor lazán kiszálltam és hát ugye csúszik az a francos hó, főleg ha dombon vagy és ugye lefelé...- nos leestem, de pont a felvonó útjába , ezért le kellett miattam állítani, és a barátaim ez miatt nagyon megszerettek engem, mert gyalog kellett feljönniük a kb. 2 km-es hegyoldalon :)
a kutyusom nagyon fél az állatorvostól és mikor injekciót kap, akkor mindig bepisil :D . Nálunk a kutyaoltást úgy kell elképzelni, hogy jön az állatorvos , leparkol a falu közepén és oda kell menni a kutyákkal, hogy beoltsa őket. Nos mentem és mily meglepetés- ott a másik kiszemeltem, aki szerelmes volt belém. lazán odamentem , szépen kihúztam magam, még a szél is fújt enyhén és pont jó irányban fújta a hajamat, tehát lett ilyen jó kis feeling, de jött a doktor bácsi és beszúrta a kutyusomnak a tűt... a kutyusom rácsücsült a lábamra és a tű érzésére utat adott félelmének és lepisilte a lábamat... nagyon jó volt , jókor jó helyen... :)
egyelőre ennyi jutott most hirtelen eszembe
Pár éve volt valami kis egy napos szünet a suliban, de természetesen én erről teljesen elfelejtkeztem. Reggel várom a buszállomáson egyik barátnőmet, aki ott lakott a közelben. Sehol... Hát, gondoltam már beállt a busz, felszállok, de azért felhívom, hátha elaludt. Felveszi a telefont.
-Te, XY, hol vagy? Bocsi, eljöttem a busszal, de szerintem siess, mert el fogsz késni.
- Miről beszélsz? Ma nincs suli.
Persze én egyből felüvöltöttem, hogy "MI???? Nincs suli????" A mellettem ülő pasi majdnem leesett a székről. XP De igazából jó volt, elmentem barátnőmékhez, csináltunk reggelit, ettünk, aztán egész nap tök jól elvoltunk.
jaj, elfelejtettem:
a naaaagy kisiskolás szerelmem velem szemben fogyasztotta a tízóraiját, de én picit rosszul éreztem magam- fájt a gyomrom. azért mosolyogtunk egymásra:) majd egy pillanat alatt rosszabb lett a helyzetem és szegény kis szerelmemet lehánytam mindenestül- a kezében a kajája és a pulcsija is olyan lett :P .......nem jöttünk össze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!