Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis mit képzelnek magukról...

Mégis mit képzelnek magukról a kisgyerekes anyukák legtöbbje, övék tán a világ?

Figyelt kérdés

Nem ez volt az első ilyen eset,szinte mindig ez van akárhova megyek.

A baba kocsit tologató anyukák ha összetalálkoznak megállnak a járda közepén beszélgetni. Már nagyon utálom,h ilyenkor nem képesek inkább arrébb menni,hisz a járda mindenkié és mások ott közlekedni akarnak,nem pedig keresztül kasul a füvön,vagy épp lelépni az úttestre a járdáról h ki lehessen kerülni őket.

Biztos vannak kivételek akik nem ilyenek,de a legtöbb sajnos igen. Mintha azt hinnék ők mindent megtehetnek mert gyerekük van vagy nem tudom.

2011. máj. 15. 19:03
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/121 anonim ***** válasza:
62%
Már bocsánat, de ki a fene mondta, hogy csak utazás közben tanulnak meg hogy megbuknak?????????
2011. máj. 19. 17:03
 102/121 anonim ***** válasza:
100%
Miért, hol írtam olyat, hogy szerintem csak utazás közben tanulnak? Csak azt írtam, hogy arra nem lehet alapozni. Nem a vonaton kell megtanulni, ennyi. Tisztában vagyok vele, hogy nincs mindig mindenre idő úgy, ahogy kéne, de ettől még egy vonaton bármi más zavaró tényező is közrejátszhat. Felőlem tanuljon mindenki ott, ahol csak kedve tartja, részemről én kocsmában is szeretek néha tanulni (ha nem jön be ismerős), csak ha az ember ezt nem egy remetelakban teszi, akkor azért készüljön fel rá, hogy akadhat némi zaj itt-ott, amit talán nem tud befolyásolni. És ezzel egy szóval sem akarom azt mondani, hogy én a saját gyerekemnek hagynám, hogy a telefonomon hangosan zenét hallgasson, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehetett számítani olyan esetre, hogy valami zavaró tényező fog jelentkezni. Akit meg olyan nagyon zavart, az miért nem szólt a kallernak? Elvileg a mai napig benne van az utazási szabályzatban, hogy zenelejátszó eszközt mások által hallhatóan üzemeltetni nem szabad.
2011. máj. 19. 17:09
 103/121 anonim ***** válasza:
80%
Pont erről beszéltem, rohadtul nem az volt a lényeg,hogy mit csinálnak, hanem az, hogy kivétel nélkül mindenkit zavart. A buszon például ki van írva,hogy csak akkor hallgathatsz zenét, ha az utasokat nem zavarja (nem fülessel, hanem egyébként). Az egésznek a lényege is ennyi volt, hogy mindenkit zavart, nem pedig a pihenés vagy a tanulás, csak épp ebbe lehetett belekötni.
2011. máj. 19. 17:12
 104/121 anonim ***** válasza:
100%

Zavaró tényezővel pedig mindenki számolt, nem is magolt ott senki, csak elolvasták még egyszer,aki pedig nem, az pihent. A beszélgetőkre például sehol nem hallottam panaszt, de amikor ezeréves nokia csengőhang szól a füledbe 2 órán keresztül az akkor is zavar,ha semmit nem akarsz csinálni.

Ismétlem a lényeg annyi volt, hogy nem érdekelte őket, hogy mindenkit zavar, csak önmagukkal foglalkoztak. Ez olyan mintha felrúgnának valakit,hogy elférjenek tőle, ugyanúgy bunkóság mindkettő. Senki nem haragudott volna még ezek után sem, ha legalább megpróbálták volna megkérni,hogy hagyja abba, de nem.

2011. máj. 19. 17:16
 105/121 anonim ***** válasza:
61%
Az összes olyan válaszolót, akit idegesít egy gyerek hisztizése/bömbölése/üvöltése bárhol, ahol hallja, megkérnék, hogy kérdezze már meg a saját anyját, hogy ő nem hisztizett/bömbölt/üvöltött gyerekkorában soha semmiért?? Mintagyerekek voltatok? Ugye, hogy nem? (Nem létezik, hogy erre a kérdésre igennel válaszolna anyátok, mert ilyen gyerek nincs!) Akkor meg mit kell itt szapulni bárkit is?
2011. máj. 20. 13:56
 106/121 anonim ***** válasza:
44%
Hát, anyukám azt mondta én sosem csináltam ilyet. Az egyetlen rossz szokásom a bujkálás volt, de apukám engem nem engedett volna üvöltözni meg hisztizni nyilvános helyen.
2011. máj. 20. 14:04
 107/121 anonim ***** válasza:
57%
Nálunk is elképzelhetetlen volt a nyilvános hisztizés.
2011. máj. 20. 14:18
 108/121 anonim ***** válasza:
62%
A nyakamat rá mertem volna tenni, hogy ezt fogjátok válaszolni. Peeeersze, hogy ti soha sehol nem csináltatok hisztit. Ja. Én meg most jöttem le a falvédőről.
2011. máj. 20. 14:25
 109/121 anonim ***** válasza:
55%

Lehet h nem most jöttél a falvédőről, de a gyerekneveléshez se értesz.

Nagyon hamar le lehet szoktatni a gyereket akár az otthoni hisztizésről is, akár annyival h olyankor nyakon öntöd egy pohár vízzel. Nem durva, de mégis hatásos.

2011. máj. 20. 14:33
 110/121 anonim ***** válasza:
32%

Anyukám mondta, és apukám. Ha a mondandóm hazugság, akkor ők hazudtak nekem, de nálunk ez nem divat. Megmondom őszintén, van a családunkban kisgyerek, láttam őket "felnőni" de ilyet soha nem csinált egyikük sem. Egyszer próbált meg hisztizni az egyik, de akkor még gyerek voltam és megfenyegettem,hogy hívom a rendőrséget, ha hisztizik, hát bevette, nem hisztizett.

Szerintem csak annál hisztizik a gyerek, aki hagyja rákapni.

2011. máj. 20. 14:34
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!