Miért vezet néhány bocsánatkérés megaláztatáshoz?
Figyelj! (első vagyok, így mér jobban értem a kérdésedet)
Először is próbálj egy objektív szemléletet kialakítani és alkalmazni. Ha hibázol, akkor kérj elnézést. Ha nem hibázol nincs miért és akkor a másik fél a SZOCIOPATA!, ha mégis "haragszomrád"-at játszik. Legyen akkora egód, hogy nem könyörögsz a bocsánatáért vagy a "jóbanlevésért". Szard le ha hülye!
Egyszer bocsánatot kértem anyámtól 12 évesen, amiért hisztiztem előző nap.
A válasz: mit képzelsz te hülye p*csa, hogy bármit ér a bocsánatkérésed?
"Egyszer bocsánatot kértem anyámtól 12 évesen, amiért hisztiztem előző nap. A válasz: mit képzelsz te hülye p*csa, hogy bármit ér a bocsánatkérésed?"
Kedves Anyuka! Gratulálok, Ön aztán a szülői alkalmasság mintapéldánya. Bebizonyította, hogy milyen az igazi empatikus, építő jellegű szülői hozzáállás. Nyereménye átvehető a Lipótmező helyén!
Ezt remélem megmutatod neki :)
"Ezt remélem megmutatod neki :)"
Nem mutatom meg neki, mert örülök, hogy 19 éves létemre nagy nehezen le tudtam küzdeni a tőle való rettegésem. Nincs szükségem egy újabb megaláztatásra, és egyébként is 150%, hogy ő már elfelejtette az esetet, tehát az meg sem történt. :(
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad
ezzel mit értesz?
teljesen felesleg a bocsánatkérés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!