Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vezet néhány bocsánatkér...

Miért vezet néhány bocsánatkérés megaláztatáshoz?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 11:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj! (első vagyok, így mér jobban értem a kérdésedet)

Először is próbálj egy objektív szemléletet kialakítani és alkalmazni. Ha hibázol, akkor kérj elnézést. Ha nem hibázol nincs miért és akkor a másik fél a SZOCIOPATA!, ha mégis "haragszomrád"-at játszik. Legyen akkora egód, hogy nem könyörögsz a bocsánatáért vagy a "jóbanlevésért". Szard le ha hülye!

2011. máj. 15. 12:14
 12/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2011. máj. 15. 12:28
 13/19 anonim ***** válasza:
Azzal erőltess jó kapcsolatot, aki megéri. Ha ő megsértődik, inkább örülj, hogy békén hagy.
2011. máj. 15. 12:45
 14/19 anonim ***** válasza:

Egyszer bocsánatot kértem anyámtól 12 évesen, amiért hisztiztem előző nap.

A válasz: mit képzelsz te hülye p*csa, hogy bármit ér a bocsánatkérésed?

2011. máj. 15. 15:00
 15/19 anonim ***** válasza:

"Egyszer bocsánatot kértem anyámtól 12 évesen, amiért hisztiztem előző nap. A válasz: mit képzelsz te hülye p*csa, hogy bármit ér a bocsánatkérésed?"

Kedves Anyuka! Gratulálok, Ön aztán a szülői alkalmasság mintapéldánya. Bebizonyította, hogy milyen az igazi empatikus, építő jellegű szülői hozzáállás. Nyereménye átvehető a Lipótmező helyén!

Ezt remélem megmutatod neki :)

2011. máj. 15. 15:17
 16/19 anonim ***** válasza:

"Ezt remélem megmutatod neki :)"

Nem mutatom meg neki, mert örülök, hogy 19 éves létemre nagy nehezen le tudtam küzdeni a tőle való rettegésem. Nincs szükségem egy újabb megaláztatásra, és egyébként is 150%, hogy ő már elfelejtette az esetet, tehát az meg sem történt. :(

2011. máj. 15. 15:24
 17/19 A kérdező kommentje:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad

ezzel mit értesz?

teljesen felesleg a bocsánatkérés?

2011. máj. 15. 17:06
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én a bocsánatkérést egy bátor és szükséges lépésnek tartom - csak arra akartam rámutatni, hogy óvatosan kell bánni vele, mert nem mindenki értékeli.
2011. máj. 16. 10:43
 19/19 A kérdező kommentje:
értem :) köszi:)
2011. máj. 16. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!