Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? ,16 éves...

Veca75 kérdése:

Hogyan tovább? ,16 éves fiamról kiderült rendszeresen füvezik.

Figyelt kérdés
Röviden annyit,hogy már hónapok óta gond van az iskolában vele,mint tanulásával,mint viselkedésével!Rengeteg beszélgetésen vagyunk túl,nem csak mi hanem a család minden tagja próbált vele beszélgetni.9-ből állt bukásra,tanultunk vele,tanárt fogadtunk,szépen beszélgetünk,szigort kapott....semmi nem használ,félek a jövője kisiklott szeretnék segíteni neki,de hárít és megközelíthetetlen,nincs célja,nem is tudja mit szeretne az életben,én meg csak segíteni szeretnék neki,de már nem tudom hogyan tegyem,ártani nem szeretnék! Esetleg ha valaki hasonló cipőben járt,tanácsok kellenek! Köszönöm!!!
2011. máj. 15. 09:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fontos,hogy türelmes legyél és fiad azt lássa,hogy bízol benne.Sajnos Te nem tudsz semmit tenni,megpróbáltál mindent nekem a leírásodból ez jön le,neki kell változtatni ez az ő élete,én elhiszem,hogy ez neked fáj és bánt hisz a fiadról van szó.Kitartás!

21/N

2011. máj. 15. 13:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs hogy lehet kezelni őszintén, talán olyan dolgot kell találni, amitől fél, és így hatni rá. Nos lehet bedobnám, ha önként nem megy elvonóra, akkor bizony a hatóságok fogják kényszeríteni rá, választhat hogy mit akar. Nem tudom mennyire visszatartó erő nála az igazságszolgáltatástól/börtöntől való félelem. De ez csak tipp. Mi lenne ha konzultálnál egyedül egy pszichológussal, ő milyen módszert javasol?
2011. máj. 15. 17:35
 13/14 anonim ***** válasza:
tudom hogy ez nagyon rossz és kellemetlen és aggasztó helyzet de jobbik esetben észbe kap és abba hagyja 3-4- éven belül. Az én barátom 26 éves teljesen normális családja van és mégis mikor összejöttem vele 2 éves volt és rendszeresen füvezett és leszokott miattam mert elmagyaráztam neki ha nm szokik le kibasszom és olyan hülye lesz mint egy segg mert butit és olyan lesz a mmeoriája mint egy 100 évesnek..
2011. aug. 23. 18:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Na mizu?
2012. júl. 19. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!