Az egyszeri félrelépésed kiderült?
Feltéve ha volt ilyen. A csók is annak számít.
Ha nem hogy bírkóztál meg a lelkiismereteddel?
Mi volt az oka?
Na ezert nem vagyok en mar huseges.
Elso komoly kapcsolatomban az voltam, de nem erte meg.
Azota en is igy nyomom, mert ilyenek a nok.
12:33-asnak üzenem, mint nő:
Én soha nem léptem félre, de engem megcsaltak, pedig nem vagyok házisárkány sem, sőt, az előző és a mostani párom kedvesnek, odaadónak tartott (előző) tart (mostani). Rondának sem mondanak, sőt csinosnak.
Tehát nem minden nő csalfa, ahogy írod. Nem kell emiatt a téveszme miatt megcsalnod a párodat.
Hú nem is gondoltam volna, hogy ilyen sokan járnak hasoonló cipőben mint én.
Régen teljesen más véleményem volt minderről, de mióta velem is történtek ilyen iszonyat szégyelni való dolgok, azóta azt vallom, hogy a nők sokkal több százaléka teszi mindezt meg, csak jobban titkolják.
Soha nem gondoltam volna, hogy belecsöppenek valaha is egy ilyen szituációba. Ez borzalmas.
Egy utólsó aljas görénynek érzem magam.
Csak valójában a miértjét nem tudom felfogni. Miért tesz ilyet egy ember, egy alapjában jól működő kapcsolat mellett?
Ki tud erre magyarázatot?
Soha nem tettem ilyet, és soha nem is gondoltam volna magamról, pedig nem vagyok egy akaratgyenge ember, de most félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!