Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek? Anyu barátjának...

Mit tehetek? Anyu barátjának a gyerekei nagyon prűdek.

Figyelt kérdés

Összeköltöztünk anyu barátjával, így lett két új testvérem. (Az apjuknak ítélte őket a bíróság, így most velünk laknak.) Nálunk természetes volt, hogy nem szégyenlősködünk egymás előtt, bármelyikünk nyugodtan kiment a fürdőszobába meztelenül, sosem volt ez gond. Szerencsére anyu barátja is ilyen, ő sem csinált soha ebből ügyet. Viszont a volt felesége iszonyat maradi és a gyerekeibe is belenevelte ezt. Ők mindíg bezárkóznak a fürdésnél, meg az öltözködésnél, teljesen szégyenlősen viselkednek, hiába mondja nekik az apjuk, hogy vegyék lazábban, nem akarják. Ez még nem is zavarna, de lassan már én sem merek a szokásos módon élni, mert szinte magamutogatónak néznek, ha kimegyek este fürödni. Más bajom nincs velük, de ez korábban nálunk sosem volt gond, és most nagyon kellemetlen, nem tudok nem foglalkozni vele. Beszéltem már velük ez ügyben, de azt mondták, hogy az anyjuk szerint ez a normális és az apjuk egy perverz disznó. Pedig nem az, tök jó fej, és ez nálam nagy szó, mert anya korábbi barátai nagyon nem tetszettek.

Anya orvos, nálunk sosem volt tabu az emberi test.

Mit tehetek velük?

(15F)

2011. máj. 13. 13:49
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
57%
inkább vagyok prűd magyar mint nyugati k**va
2011. máj. 13. 14:16
 32/50 anonim ***** válasza:
32%
Kérdező én veled értek egyet.
2011. máj. 13. 14:17
 33/50 anonim ***** válasza:
65%

Valld be, hogy kíváncsi vagy rájuk meztelenül! :)

Csak hogy elkeserítselek, ők állnak közelebb az átlaghoz.

Szerintem meg az nem normális, aki folyton meztelenül flangál. Ha csak ketten vagyunk itthon a párommal, akkor szoktunk mi is pucérkodni, de mások előtt, még ha a saját családomról is van szó, NEM, és kész.

2011. máj. 13. 14:18
 34/50 anonim ***** válasza:
77%

"jajj ez az arcoskodás, h "bezzeg nyugaton"

menj vissza, minek jöttél ide??"

Ez így van. Nyilván nyugaton is van egy értékrend, meg Mo-n is egy másik. Ha idejössz, akkor az ittenit tartsd tiszteletben, ha nyugaton vagy, akkor meg mehet az ottani lazább élet. Ennyi belátással lehetnél, te nagy világutazó...

Üdv Angliából.

2011. máj. 13. 14:20
 35/50 anonim ***** válasza:
58%
Miért nem elég, ha a fürdőben vetkőznek? Mondjuk bezárkózni nem értem miért kell, abból még baj is lehet, de az érthető, hogy nem trappolnak át a házon meztelenül.
2011. máj. 13. 14:21
 36/50 anonim ***** válasza:
76%
Hát kérdező szerintem anyud apjának a gyerekei abszolút nem prűdek, ez a normális. Nekem semmi bajom nincsen azzal ha valakik családon belül meztelenkednek, igaz engem taszít, mert fel nem bírom fogni hogy mi a jó abban ha látod anyád/apád egy szál f@szban rohangálni a lakásban, de hát te tudod. Az viszont szerintem már fölháborító, hogy összeköltözöl két teljesen idegen emberrel, és még te csodálkozol, hogy nah vajon ők miért nem ruha nélkül vannak. Egyébként meg nem is értem miért akarod a két srácot így látni, talán meleg vagy. Ne haragudj de az is megfordult a fejemben hogy talán b.zi vagy, mert nem hiszem hogy egy normális pasi azon gondolkozna (sőt még kérdést is írna ki róla), hogy miért nem mászkál előtte 2 másik idegen pasi meztelenül.
2011. máj. 13. 14:26
 37/50 anonim ***** válasza:
72%

talán késsel kényszerítettek, hogy Mo-ra gyere te IQ bajnok?

Miért nem mész vissza nyugatra és mutogatod magad az ottanikaknak?

Fogadd el, hogy itt Mo-n, ebben a csóró porfészekben a pucérkodás NEM divat.

2011. máj. 13. 14:30
 38/50 A kérdező kommentje:

A "kedves" hozzászólások teljes mértékben alátámasztják azt, hogy tényleg prűdek a magyarok.

Én nem akarom senkire sem ráeröltetni a szokásaimat, csináljanak azt amit akarnak, csak nekünk voltak korábban szokásaink, amivel nem ártottunk senkinek és most ezen nem szeretnék változtatni.

De a megjegyzések hangneméből sok más is lejön. Lassan szégyelnem kell azt is hogy magyar vagyok. Tényleg igaz az, amit mondanak rólunk, hogy irigyek, bosszuállók, kotnyelesek vagyunk és minket az éltet, ha keresztbe tehetünk a másiknak, ahelyett hogy segítenénk egymást. Még egy ilyen oldalon is, ami elvileg nem véleményosztásra, hanem segítségnyújtásra való.

2011. máj. 13. 14:34
 39/50 anonim ***** válasza:
77%

jaj, borzasztó, nahát, de szégyellem magam.

Hiába kened ránk, drága, a vége akkor is az, hogy ahova mész, ott alkalmazkodsz. Ez van. Itt nem divat (annyira) a meztelenkedés, míg máshol az. Ennyi. Te ott felvettél egy lazább életstílust, de itt ezt fogd vissza.

Amúgy meg ezzel a magyar-szidással épp te sem különbözöl az általad szidottaktól.

2011. máj. 13. 14:50
 40/50 anonim ***** válasza:
14%
Jól mondod Kérdező!!:D
2011. máj. 13. 14:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!