Mit tehetek? Anyu barátjának a gyerekei nagyon prűdek.
Összeköltöztünk anyu barátjával, így lett két új testvérem. (Az apjuknak ítélte őket a bíróság, így most velünk laknak.) Nálunk természetes volt, hogy nem szégyenlősködünk egymás előtt, bármelyikünk nyugodtan kiment a fürdőszobába meztelenül, sosem volt ez gond. Szerencsére anyu barátja is ilyen, ő sem csinált soha ebből ügyet. Viszont a volt felesége iszonyat maradi és a gyerekeibe is belenevelte ezt. Ők mindíg bezárkóznak a fürdésnél, meg az öltözködésnél, teljesen szégyenlősen viselkednek, hiába mondja nekik az apjuk, hogy vegyék lazábban, nem akarják. Ez még nem is zavarna, de lassan már én sem merek a szokásos módon élni, mert szinte magamutogatónak néznek, ha kimegyek este fürödni. Más bajom nincs velük, de ez korábban nálunk sosem volt gond, és most nagyon kellemetlen, nem tudok nem foglalkozni vele. Beszéltem már velük ez ügyben, de azt mondták, hogy az anyjuk szerint ez a normális és az apjuk egy perverz disznó. Pedig nem az, tök jó fej, és ez nálam nagy szó, mert anya korábbi barátai nagyon nem tetszettek.
Anya orvos, nálunk sosem volt tabu az emberi test.
Mit tehetek velük?
(15F)
bocsi, de veled van a gond.
ultragáz, hogy azt gondolod, h ez természetes.
A testvérek nem prűdek, csak van normális szégyenérzetük, ami neked nincs
Én idén, 21 évesen tudtam meg, h a termálfürdőkben van olyan, h női napozó, ahol nők tök pucéran napoznak, 1 napig nem tértem magamhoz.
Hát ha a gyerekeket nem zavarja, akkor nincs baj, mindenki cselekedjen, ahogy neki jó.
Amúgy meg nem vagyunk prűdek csak azért, mert magunk elé teszünk egy törölközőt mások előtt. Ne legyen ilyen előítéleted, csak mert te a nagy Finnországból szálltál le közénk.
Kedves Kérdező, ha szerinted a magyarok a prűdek, akkor kérlek válaszolj a kérdésemre: szerinted mi nem normális abban, hogy senki nem kíváncsi az ide-oda himbálózó farkadra vagy anyád szőrös p*nájára?
Bocs a vulgáris szavakért, de komolyan: ki akarja a családja egymásban járkáló szerveit bámulni?
jajj ez az arcoskodás, h "bezzeg nyugaton"
menj vissza, minek jöttél ide??
Én Franciaországban élek, és mindenféle mnemzetiségű lakótársam van, mégis tiszteletben tartjuk egymást, és nem meztelenkedünk (pedig egyik-másik fiatal megjegyezte, hogy amúgy náluk az belefér). Nem prüdéria, egyszerűen másokra odafiogyelés, mások tiszteletben tartása - ezt, úgy látszik, te külföldön se tudtad magadra szedni.
Persze ha a gyerekek azt mondják, nem zavarja őket, akkor nincs baj, de azt tiszteletben kéne tartanod, hogy ők magukkal mit csinálnak. nekik nyilván az esik jól, ha van körülöttük egy törölköző. Az intelligencia része mások elfogadása is, a tolerancia mások eltérő jelleme, szokásai iránt. Hiába éltél Finnországban, ha ezt nem tanultad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!