Mit tehetek? Anyu barátjának a gyerekei nagyon prűdek.
Összeköltöztünk anyu barátjával, így lett két új testvérem. (Az apjuknak ítélte őket a bíróság, így most velünk laknak.) Nálunk természetes volt, hogy nem szégyenlősködünk egymás előtt, bármelyikünk nyugodtan kiment a fürdőszobába meztelenül, sosem volt ez gond. Szerencsére anyu barátja is ilyen, ő sem csinált soha ebből ügyet. Viszont a volt felesége iszonyat maradi és a gyerekeibe is belenevelte ezt. Ők mindíg bezárkóznak a fürdésnél, meg az öltözködésnél, teljesen szégyenlősen viselkednek, hiába mondja nekik az apjuk, hogy vegyék lazábban, nem akarják. Ez még nem is zavarna, de lassan már én sem merek a szokásos módon élni, mert szinte magamutogatónak néznek, ha kimegyek este fürödni. Más bajom nincs velük, de ez korábban nálunk sosem volt gond, és most nagyon kellemetlen, nem tudok nem foglalkozni vele. Beszéltem már velük ez ügyben, de azt mondták, hogy az anyjuk szerint ez a normális és az apjuk egy perverz disznó. Pedig nem az, tök jó fej, és ez nálam nagy szó, mert anya korábbi barátai nagyon nem tetszettek.
Anya orvos, nálunk sosem volt tabu az emberi test.
Mit tehetek velük?
(15F)
Szerintem tartsd tiszteletbe, hogy ők ilyenek.
Egyáltalán fiúk vagy lányok? koruk?
Mi az, hogy prűd az, aki nem akarja egy újdonsült idegennek, de akár a saját szüleinek se mutogatni a testét TIZENÉVESEN?
Hát én egyetértek a mamával, ez már perverzség, és lelki torzulás.
Nehogy azt hidd, hogy az a normális, hogy orrba-szájba láthatja mindenki a pöcörődet! Akkor te is látod apádét? Normálisak vagytok? Szemérem? És miért akarod te látni az idegen gyerekekét? Kész fertő.
Semmit. Mindegyikőtöknek el kell fogadni a társas együttélés normáit. Nem írtad, hogy lányok vagy fiúk. Ha lányok, érthető, hogy szégyenlősek. A fiúk, akkor kevésbé, de akkor is tiszteletben kell tartanod. Ahogy nekik is, hogy te meg járkálsz meztelenül. Ha lányok, akkor viszont vegyél vissza, és ne mutogasd magad.
Ennek semmi köze anyukád foglalkozásához. Intelligencia kérdése az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!