Ha a házasság csak egy darab papír, akkor miért ítélik el annyira azokat a nőket, akik nős férfival kezdenek?
Szerintem a két dolog között nincs különösebb kapcsolat..
Számomra a házasság csak egy papír, párkapcsolaton belül pontosan ugyanúgy kellene működnie a dolgoknak, mint esküvő nélkül. Ugyanúgy alap egymás kölcsönös tisztelete, hűség, szeretet.. Éppen ezért számomra teljesen mindegy, hogy az illető nő házas vagy párkapcsolatban élő férfivel kezd-e ki, illetve hogy a férfi nős vagy csak barátnője van, mert mindkét verziót teljes mértékben elítélem, gerinctelenségnek tartom és sem a szerető, sem pedig a félrelépő embertípussal nem szeretnék közelebbi kapcsolatot ápolni.. A hangsúly a hazugságon és a másik megalázásán van, ez pedig éppen ugyanannyira undorító, akár kapcsolatban, akár házasságban él az egyik fél.
Hogyan merült fel egyáltalán ez a kérdés? Aki nem házasságpárti, az sem feltétlen a laza kapcsolatokat szereti, egyszerűen csak nem érzi, hogy szüksége lenne rá hogy a külvilág asszisztáljon a boldogságához. Én legalábbis így vagyok vele.. nekem elég a tudat, hogy szeret a párom, és bár a házasság tényleg nagyobb anyagi biztonsággal (és jogi körítéssel) jár, nekem az a megnyugvás, hogy szabad akaratunkból vagyunk együtt, és nem tartozunk senkinek elszámolással arról, hogyha elválnának útjaink. De ne legyen így!
Nem egy bonyolult dolog ez szerintem. Aki azt hangoztatja, hogy a házasság csak egy darab papír, az többnyire nem házas, éppen ezzel az indokkal. Nyilván, ha nem vagyok férjnél, akkor az én férjemmel nem tudsz kezdeni.
A magam részéről elítélem ezeket a nőket, de nem csak őket hanem a férfiakat is, akik kötélnek állnak. Nyilván bármikor beleszerethet valaki másba az ember, de úgy korrekt a házastárssal szemben, ha előbb kilépünk a kapcsolatból és csak úgy megyünk bele az újba.
Számomra egy darab papír. És NEM ítélem ez azokat a nőket, akik nős férfiakkal kezdenek. Igen, amit csinálnak az qrva szemét, aljas, rohadt dolog.
De. Amikor a férfi elköteleződött egy nő mellett, akár kapcsolatban, eljegyzésben, házasságban, akkor hűséggel tartozik a párjának. És felvonulhat előtte a Victoria's Secret összes fehérnemű modellje, az ő feladata az, hogy a farkát a nadrágjában tartsa.
Rossz a kérdés szerintem.
Azokat ítélik el, akik olyannal kezdenek, akinek párja van. Függetlenül attól, hogy házasok-e.
Persz ha a feleségecske kacsingat kifelé akkor hát elhanyagolták,meg hát nő.
Ki kell előbb lépni a szarból,és utána keresni mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!