Szülők! Ti mit szólnátok, ha a 17 éves lányotok 26 éves barátja elétek állna és elmondaná, hogy a lányotok teherbe esett? Hogy reagálnátok?
"Vállalni a felelősséget" nem jelenti azt, hogy gyereket szülni. Néha az a felelősségteljesebb, aki belátja, hogy nem tudja vállalni a gyereket, minthogy a semmire szüli gyerekfejjel.
Szerintem sokkal csúnyább dolog a tiniket kisbabával büntetni, hogy nesze neked, kellett szexelni.
17:09
30 éves vagyok. Ha teherbe esnék elvetetném, mert 1: nem akarok gyereket, 2: nem tudnám még etetni sem, nemhogy pelenkázni, ruházni. Most akkor menjek apácának?
Még annyit megjegyeznék,nem mindegy,hogy valakinek azért nem állt be a menstruációja 18évesen,mert gondok vannak velke,vagy azért nem áll be 14-15 évesen mert még gyerek és nem csak lelkileg,de testileg is éretlen.
Nem értem mért kellett lepontozni azokat akik hasonló véleményen vannak,haminden 15 éves lány szülei ilyen engedékenyek lennének,akkor nagyjából minden 2. teherbe esne,mert nem tudja még felfogni milyen szörnyű dolog egy abortusz.
A párom öcsének a barátnője 16 éves és 2 abortuszon van túl.Nevetve mesélte,hogy nem is fájt és semmi baj.Boldog volt,annak ellenére,hogy 2 gyermek élete múlt rajta.
Igen,védekezés mellett becsúszhat és olykor szükséges is az abortusz sajnos,de erősen kételkedem,hogy valóban normálisan szedte a gyógyszert.Olyan hihetetlen,hogy pont benne van az 1%ba....
ma 14:53
Igen, ezt a kérdést én is feltettem már, többször is...
Kielégítő válasz azóta sem érkezett.
De egyetértek veled!
"Vajon miért gondolják egyesek, hogy attól, hogy 18-20 évesen vesztették el a szüzességüket, boldogabb életük lesz, mint annak aki ennél korábban?! És miért érzik magukat ettől többnek?"
Nah errol beszelek. Ez az altalanos felfogas. Felesleges elmagyarazni neked, hogy miert er tobbet az az ember, mert ugyse fogod megerteni. Teged nem abban a szellemben neveltek, hogy ertekeld az ilyen dolgokat.
Meg is értem a döntést meg nem is, igazából az idő fogja igazolni a döntés helyességét(amennyiben lehet ebben az esetben jó döntést hozni)...
Érdemes elolvasni:
20:58
Semmivel sem ér többet. És ugyanannyi esélye van boldogtalannak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!