Szülők! Ti mit szólnátok, ha a 17 éves lányotok 26 éves barátja elétek állna és elmondaná, hogy a lányotok teherbe esett? Hogy reagálnátok?
Nem a kérdésre fog a válasz menni, de szerintem az eleve furcsa, hogy egy lány tizenévesen teherbe eshet. Én huszonegy évesen vesztettem el a szüzességem, pedig 16 éves koromtól volt komoly kapcsolatom. Szerencsére nem kellett ilyen helyzetbe kerülnöm. És most hogy leendő anyuka vagyok, biztosan nem fogom a tizenhat éves lányom támogatni a szexuális élet élésében, mert sajnos kerülhet ilyen szituációba.
De ezzel nem válaszoltam a kérdésre, nem is tudom mi a helyes válasz, mert nagyon ellene vagyok az abortusznak, de amíg nem éltem meg egy szituációt könnyen beszélek.
Csak azt szerettem volna leírni hogy a helyes megelőzés nem a fogamzásgátló volna, hanem a szexuális élet mellőzése.
Nem olvastam el minden hozzászólást, de nekem nagyon szimpatikusnak tűnik az édesanya :) Szerintem nagyszerű hogy ilyen bizalmasan tudnak beszélgetni. Az én anyukám nem szigorú, de ilyen témákról mégsem merek vele beszélgetni.
És szerintem jól döntöttek, mert nekem is komoly kapcsolatom van így majdnem 18 évesen, és remélem hogy nem is lesz vége sosem. Imádom a kisgyerekeket, nagyon jól kijövök vele, de ha netán teherbe esnék, nekem az a világvége lenne...hol van még az egyetem? a biztos munkahely? biztos állás? férj? :) MAJD ha ezek meglesznek utána szeretnék kisbabát, hogy a lehető legtöbbet meg tudjam neki adni, és minél több időt vele tudjak lenni.
Az abortusz pedig valóban borzasztó dolog, de figyelembe kell venni hogy nem felelőtlenül esett teherbe és sajnos nem teher róla hogy ehhez kell folyamodni. :(
"A lehetséges verziók abortusz esetén: Nem lehet többé babája, Lelkileg nagyon megviseli egy életre lehet megbélyegezi, Vagy nem viseli meg nagyon és egy lotyó lesz..."
Olyan sötét vagy. Egyik osztálytársamnak 14 évesen volt abortusza. Ma 24 éves, és boldogan él a férjével és a 2 éves kisfiával.
Azt selejtezem le, akit csak akarok. És nem lepődök meg a reakciókon, tini lányoktól, nőktől erre számítottam...:S
Sajnos ez a "szint". Ha valami nem tetszik nekik, már rögtön azt szapulják, aki átlátja a helyzetet...szomorú.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!