Szülők! Ti mit szólnátok, ha a 17 éves lányotok 26 éves barátja elétek állna és elmondaná, hogy a lányotok teherbe esett? Hogy reagálnátok?
22f!
Szégyelld magad. Menj el templomba, remélem ott megleled a lelki békéd!
Ez nehéz dolog.
De arra azért készüljetek fel, főleg ő (ha már végleges ez a döntés), hogy lelkileg főleg, de amúgy is ki fogja készíteni a lányotokat.
Nekem egy ismerősöm idősebb korában esett át rajta, sokáig iszonyúan ki volt. Próbáltam bele lelket önteni, de még azt se kívánom senkinek, nemhogy átélni ilyet, főleg fiatalon.
Az viszont nagyon jó, hogy el merték mondani.
20:32-Es vagyok.azt elfelejtettem,hogy ha a lányodék úgy döntenének,meg akarják tartani,ne vesszetek össze emiatt,támogasd öket,de azért meg kell beszélni minden előnyét és hátrányát,fájô pontjait mindegyik dolognak.
Amit meg én tennêk ha a lànyom ezzel álna elö?!Kicsit boldog lennék,nagyon ideges és csalódoott,dee mindenképpen mellette álnék és bármilyen döntést is hoz,ott lennék neki ha szüksége lenne rám!
Azért az durva, hogy még a menzesze se volt rendszeres, de már szexelt. Nem tudom, elég furcsa vagy nekem. Az én édesanyám is laza, na de ennyire azért nem.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
Ez a válasz 23%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:41
6 éve menstruálok és még mindig nem rendszeres. 21 éves vagyok. Ne szexeljek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!