Szülők! Ti mit szólnátok, ha a 17 éves lányotok 26 éves barátja elétek állna és elmondaná, hogy a lányotok teherbe esett? Hogy reagálnátok?
ma 20:41
Egy 15 és fél éves lánynak azért már bőven van menstruációja. Az meg, hogy mennyire rendszeres, az nem kortól függ. Na erről ennyit.
A kérdésre:
Nekem is van egy lányom, igaz, Ő még csak másfél éves.
De ha tizenévesen ilyen dolog történne majd vele, a legjobban annak örülnék, ha addigra eljutnánk egy olyan szintre anyagilag, hogy azt mondhassam neki, hogy segítek neki mindenben, akár anyagilag, akár a baba felügyeletével kapcsolatban, hogy abortusz/örökbeadás fel se merüljön, és ne kelljen megszakítania a tanulmányait.
(Félre ne érts, írtad, hogy a lányod döntött az abortusz mellett, nem ti, nem is ezért írtam. Ha a lányom kijelentené, hogy semmiképp nem szeretné megtartani, nyilván nem erőltetném rá, csak nekem fájna a szívem érte, na.)
Sok válaszolóról viszont megvan a véleményem:-S
Azt nem értem miért gond, hogy nem volt még rendszeres a menstruációja és szexelt
Nem tudom, ki volt az az istenbarma nőgyógyász, aki rendszertelen menstruáció mellett engedélyezte a kislánynak tablettaszedést! A tablettaszedés egyik alapfeltétele a pontos ciklus, bár ez már eső utáni köpönyeg... Nekem is vizsgáltak peteérést gyógyszerfelírás előtt, pedig nekem hajszálpontos volt és még csak tini se voltam már. Vidd át felelős orvoshoz az abortusz után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!