A 16 éves lányod elengednéd Balaton Soundra?
Bár már bőven késői a válasz,azért leírom a véleményem.(:
Én tavaly 17 évesen voltam ott először.Szerintem,ha a lányod volt már az éjszakában,bulizik rendszeresen,tudja hogy mennek a dolgok a szórakozóhelyeken és nem felelőtlen,akkor nyugodtan elengedheted,nem igazán eshet baja.Ott is gyakorlatilag ugyanazokat a szabályokat kell betartani,amik alapvetőek egy egyszerű szombati buli alkalmával is.(Nem iszunk bele idegen italba,stb...)
Azon nem igazán múlik semmi,hogy hányan mennek,mi is voltunk 5-en lányok hasonló korúak és velünk pár huszonéves,de szinte minden este szétváltunk 2-3-as csoportokra...
Amúgy az a fesztivál nem egy veszélyes hely és tényleg talán legkulturáltabb a felhozatalból.
18/L
Ja,hozzátennék még valamit.Nagyon sokan írták hasonló kérdésekhez,hogy nem 16 éves gyerekeknek való hely az,mert ott mindenki drogozik és majd ő is fog.
Szerintem ez hülyeség,persze,sokan drogoznak ott is,mint az összes egyéb fesztiválon és általában a hétvégi bulikban.Mi is láttunk ott tavaly érdekes dolgokat és éreztük a fű szagát mindenhol,kínáltak is nekünk mindenfélét,de ettől függetlenül mi minden este csak iszogattunk.Ha valaki nem akarja kipróbálni, senki se fog ráerőltetni semmit.
Nem tudom,azok,akik itt előadják,hogy ők felnőtt fejjel voltak ott és látták ezeket a "szörnyűségeket" mennyire lehetnek jártasak az éjszakai életben,de aki néha eljár bulizni az tapasztalhatja,hogy ezek a dolgok egészen általánosak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!