Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A 16 éves lányod elengednéd...

A 16 éves lányod elengednéd Balaton Soundra?

Figyelt kérdés
5-6 16 éves lány menne,és egy 19 éves lány is menne velük.plusszba egyik lány bátyja (aki felnőtt) és még egy másik lány nővére(aki szintén felnőtt)így elengednéd a lányod,szerinted tudnak vigyázni magukra?
2011. máj. 10. 15:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én elengedném.
2011. máj. 10. 18:05
 12/22 anonim ***** válasza:
Oda nem hiszem.
2011. máj. 10. 18:12
 13/22 anonim ***** válasza:

Nem engedném.Azok a felnőttek nem fognak rá vigyázni folyamatosan.Bulizni mennek ők is.

Engedted már el bulizni?

2011. máj. 10. 18:30
 14/22 A kérdező kommentje:
Engedtem már el bulizni jópárszor.
2011. máj. 10. 19:15
 15/22 anonim ***** válasza:

ODA nem. Nézz meg pár jutyubos videót, és megérted miért. Én is voltam ott, de felelős felnőttként, nem 16 évesen a szintén tini nővéremmel, meg annak a "haverjával".

25 N

2011. máj. 10. 20:13
 16/22 anonim ***** válasza:
el
2011. máj. 10. 22:54
 17/22 anonim ***** válasza:

Igaz, csak 19 éves vagyok, nem szülő, de próbálok aszerint válaszolni, amilyen a kapcsolatom volt a szüleimmel, pl. ilyen témában, önállósággal, bulikkal kapcsolatban.

Én elengedném, feltéve, hogy már máskor volt bulizni, ha volt már rá példa, hogy pár éjszakát máshol töltött és akkor meg lehetett benne bízni. Ha részeges volt, stb. - akkor nem engedném.

Ha őszinte, felelősségteljes, más esetben is ilyen (volt), akkor úgy mehetne, hogy naponta kétszer felhív. Legalábbis velem megcsinálja anyám, hogy meg kell csörgetnem, ő pedig visszahív és beszélünk öt percet. Tudom, erős póráz, de egy idő után nem is lesz rá szükség, ha minden rendben megy. :)

Na és szeretném ismerni a kísérőket, a társait - ahogy anyám is szereti tudni, kikkel megyek hová (legalább egyszer látja őket, beszél velük három mondatot, felméri őket).

2011. máj. 10. 23:58
 18/22 anonim ***** válasza:
igen
2011. máj. 11. 00:14
 19/22 anonim ***** válasza:
19 éves az közel nem felnőtt. 19 évesen ugyanolyan felelőtlenül és éretlenül tudnak viselkedni, mint 16 évesen. A buli, az egy dolog, de Balaton Soundra 16 éves gyereket biztos nem engednék el. Kizárt. Lehet emlékezni a West Balkánra. Ott is voltak felnőttek, az is csak egy buli volt... Balaton Soundon sem lesz kevesebb ember... csak több pia... egyszer történik valami, akárkinek a hibájából, és többet nem kell gondolkodnod rajta, elengedd e bulizni...
2011. máj. 13. 00:13
 20/22 anonim válasza:
Soundra igen, az a legkulturáltabb fesztivál szerény véleményem szerint.
2011. júl. 2. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!