Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokkot kaptam. Anyukák, Ti...

Sokkot kaptam. Anyukák, Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

18 éves lányom nemrég bejelentette itthon, hogy párkapcsolatban él már több mint fél éve ... egy nála 17 (!!) évvel idősebb férfival.

Na már most, lehet én vagyok ódivatú és prűd meg satöbbi blablabla, de egyszerűen nem tudom megemészteni, hogy egy majdnem velem egyidős (3 évvel fiatalabb) férfival van együtt a lányom..

2011. máj. 5. 20:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
77%

Ha a kapcsolatotok normális lenne, akkor el merte volna mondani. Most elmondta, ezért becsüld meg a bizalmát. Szerintem amúgy a lányod sem tartja ezt egészen normálisnak. Nekem is van olyan ismerősöm, aki >10 évvel idősebb pasival járt 17 éves korától 3 évig, de utólag szégyellve meséli a barátainak. Nyilván belátta, hogy ez gáz (volt). Tenni ellen nem tudsz, reméljük, megjön a lányod esze.

Nagy duma az, hogy a 17-20 körüli lányok "férfit" akarnak, nem töketlen srácokat. A 17-20 év körüli lányok pont megfelelnek szerintem a korukbeli vagy kicsit idősebb fiúknak, semmivel sem komolyabbak, csak megtanulnak nőcisek lenni. Egy 30 körüli pasi meg miért is ne harapna a friss húsra, pláne ha a csajnak bejön, hogy megmaradhat gyerekesnek a pasija mellett.

24f

2011. máj. 5. 22:39
 22/30 anonim ***** válasza:
72%

Ott ahol a lány szégyellte később a 10 évvel idősebb kapcsolatát,nem volt szerelem.

18 voltam,mikor a jelenlegi páromat megismertem.Akkor volt 28 éves.Én nem szégyellem.jelenleg a második babánkat várjuk és rettentően boldog vagyok,hogy így alakult.

Kedves kérdező!

Tényleg próbáld meg megismerni a lányod választottját és utána a véleményed kifejteni és tanácsot adni,de semmiképp se ellene beszélni.Elsőre ijesztő a 17 év és főleg,hogy majdnem veled egykorú,de lehet,hogy egy igazán rendes,humoros férfiról van szó.

Hidd el először nekem is hihetetlennek tűnne az egész szituáció.

2011. máj. 5. 23:30
 23/30 anonim ***** válasza:
71%
Egy 18 évessel is ugyanazt csinálná, de egy apjakorú remélhetőleg felelősségteljesebb.
2011. máj. 5. 23:52
 24/30 anonim ***** válasza:
56%

Teljesen megértem a lányod :) Lelkibeteg lennék ha pasiznom kellene. Nézem a srácokat az utcán és úgy érzem h kifogtam az utolsó normálisat.

A 17 kicsit sok, de végül is engem is az ilyen korúak érdekelnének. Ez részben az apakomplexusnak is köszönhető :)

21L

2011. máj. 5. 23:57
 25/30 anonim ***** válasza:
22%
Ha szeretik egymást nem olyan nagy tragédia,úgysem tehetsz ellene semmit.15 év múlva már érdekesebb lesz,a lányod egy ereje teljében lévő 33 éves nő lesz,a barátja meg egy 50 éves öregember.
2011. máj. 6. 05:01
 26/30 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy elmondta. Remélhetőleg nem a pénzéért vagy apakomplexusból van vele, hanem mert szereti. A szerelem pedig nem válogat, nem attól fogsz valakibe beleesni, mert korodbeli.. sőt, én is hányok az összes korombeli sráctól, ha kényszerítenének, se jönnék össze egyikkel se.

Nálunk 23 év korkülönbség van, 8 éve együtt vagyunk, pusztán azért mert egymásnak vagyunk teremtve. Nagyon nehéz volt és nehéz még most is, sok kapcsolat nem bírta volna ki, amit mi kibírtunk..

És amúgy nem tudom, miért kéne egy 40-50 éves pasasnak trottynak lennie. Az én párom szellemileg 1000x frissebb, mint akármelyik fiatal, akikkel egy értelmes mondatot nem lehet beszélni. És mivel a párom szellemileg ép, gondolkodó ember és rengeteget hülyéskedik, simán letagadhat külsőleg is egy 10 évet.. Szóval szerintem nem az évek számát kéne nézni, egy 20 éves is lehet olyan, mint egy 50 éves, és fordítva is. Annyi évesek vagyunk, amennyinek érezzük magunkat..

Te is ismerd meg a pasast és nyugodj meg. Hidd el, hogy jobban választott, mintha egy 18 évessel jött volna össze.

25L

2011. máj. 6. 05:52
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez nem a koron múlik. Ha szeretik egymást, mi a gond ezzel?????
2011. máj. 6. 08:03
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

Van itt egy kis nevelés probléma esetleg hiánya.Több mint féléve nem vetted észre hogy van valami változás a lányod életébe???

Gondolom el van kényeztetve a pasi meg gazdag hát sok jóra ne számíts.Hamarosan terhes lesz úgyhogy készülj fel.Csak magadat okolhatod.

2011. máj. 6. 10:18
 29/30 anonim ***** válasza:
Szerintem vágj hozzá jó képet, elmúlik a rózsaszín köd, majd rájönnek, másra van még szükségük. Nem szerencsés ez abból a szempontból sem, hogy a férfiak 10 évvel hamarabb halnak, lesz ideje özvegykedni, ha netán együtt maradnának :). Ami viszont nagyon csúnya lehet itt még, hogy nem-e egy családapáról van szó? Akkor én is sokkot kapnék, a lányom meg egy hatalmas pofont...
2011. máj. 6. 12:20
 30/30 anonim ***** válasza:

Ki a f@szt érdekel, hogy 10 évvel hamarabb hal meg """elvileg""" egy pasas? Ilyen hülye érveket basszus. Meg a rózsaszín köd.. ja.. egy fiatal srác is meghalhat korán, és nála is elszállhat a rózsaszín köd.. Arra miért nem gondol senki, hogy lehet, hogy tényleg egymásra találtak ebben az életben??

Nem ismerem se a lányt, se a pasast, lehet, hogy tényleg csak felszínre épül ez a kapcsolat, de miért mindenki erre gondol először? Főleg azok, akiknek fingjuk sincs az egészről, mert nincs hasonló tapasztalatuk.. csak a hülye előítéletek.

Kedves anyuka, ismerd meg a kapcsolatukat, ne itt keress választ.. de kérlek, semmiképp se szólj bele az életükbe, szerintem mindketten felnőtt emberek, tudnak dönteni maguktól is.

2011. máj. 6. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!