Nagyon elkeseredett vagyok és ez csak egyre fokozódik, mit tehetnék ellene?
Manapság a férfiak többsége nem az utcán próbál egy ismeretlen,idegen nőt felszedni hanem a haveri körből vagy szórakozóhelyről választ magának barátnőt.Így ha nincs társaságod amibe jársz vagy ha nem mész "bulizni" kevés rá az esély hogy bepróbálkozik nálad egy hím.(max netes társkereső)
"Szerintetek mi az,ami taszíthatja a férfiakat bennem ?"
A leírásod alapján a személyiséged nem taszíthatja a férfiakat.Állítólag ápolt,normális külsőd van,visszahúzódó,szerény de okos lány vagy.Nekem például pont ez az ideálom.
De kitudja élőbe milyen vagy.Lehet túl magasak az elvárásaid vagy túl tudálékos vagy.Például ha randiznánk és te folyamatossan csak a mátrixokról meg a deriválásokról beszélnél és kijelentenéd hogy matektanárnőnek készülsz,lehet véletlenül úgy belédrúgnék egyet hogy ott helyben szörnyethalnál:D
20/F
Csomó lánnyal flörtöltem már villamoson, volt egy-két béna randim is ilyenből, és egy komoly kapcsolatom. :)
A másik komoly kapcsolatom az egyetemről volt.
Neked szerintem tényleg annyi csak a dolgod, hogy megeresztesz egy-egy mosolyt a neked tetszőknek. Arra azért vigyázz, hogy egyszerre csak egynek, nehogy úgy érezze, hogy a nagy számokra játszol. :)
Látom újra kitetted ezt a kérdést:)
Ne keseregj,van egy tervem!
Ismertetem:
Nah szóval 2 év és elvégzem a fősulit.Elmegyek dolgozni és gyűjtök egy kis dohányt,veszek szép lakást,frankó verdát+addig úgyis elhal 1-2 rokon és öröklök.Meglesznek a biztos egzisztenciális alapok.Ez úgy kb 4-5 év lesz.Tehát mit szólnál hozzá ha úgy 6 év múlva megkeresnélek egy házassági ajánlattal?:D
(De vigyázz!Ha a feleségem leszel és egyszer bejelented hogy meguntad a munkád és matektanárnő szeretnél lenni,nem ígérem hogy nem leszel a családon belüli erőszak áldozata.)
20/F
Kedves Kérdező!
A férfiak is emberek, és sikerorientáltak. Olyan nőknél szeretnek kezdeményezni, akik SZÍVESEN FOGADJÁK a közeledésüket. Miért, te beszélgetnél olyan gyerekkel aki nem is válaszol meg folyton a cipődet nézi? Nyilván azt hinnéd hogy nem kíváncsi rád, és hogy untatod. De ez igaz bármiféle társas kapcsolatra, akár barátságra is.
Kezd azzal, hogy nem a cipőkontaktust, hanem a szemkontaktust keresel a másikon, legyen az férfi vagy nő. Aki rád néz, arra mosolyogsz egyet. Lehet ismeretlen ember is. nagy részük vissza fog mosolyogni. Kezdheted korod beli lányokkal is vagy idősebb nénikkel, hogy megszokd. Amint ez megy, a többi is menni fog magától.
Próbálj meg kicsit nöiesen öltözködni, kihangsúlyozni azt, ami elönyös:)
Én is azt teszem, úgy még nem mentem végig az utcán, akárcsak a boltig, hogy ne szólítottak volna le. Megjegyzem, nem bunkó beszólásokról, megyjegyzésekröl beszélek, hanem kedves bókokról. És akkor kedvesen elbeszélgetek mindenkivel:) Ja igen, az elönyös ha sugárzod a kedvességet, akkor nem fognak félni odamenni hozzád.
Egy próbàt megér!
Sok sikert csajszi!:)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!