Ha téged megcsal (na) a párod, megbocsátanál neki?
12:19
"Az ember nem állat"
Konkrétan emberféle, főemlős. Tehát állat. Nem is növény!
14.24 Lovagolhatunk a szavakon, a mondanivalóm lényegén nem változtat. Az állatok ösztönlények, az ember nem. Ez a lényeg. Az állat ha áll a f@sza akár meg is erőszakolja a nőstényt, vagy akár annak kölykét is megöli, csak hogy párosodhasson a nősténnyel.
Úgy vélem mi emberek ettől különbözünk, vagy legalábbis akarhatjuk másképpen, dönthetünk az ösztöneinkkel ellentétesen, érezhetünk úgy a másik iránt, hogy nem "párosodunk" mással.
Gondolom most az jön, hogy az emberek között is van olyan aki erőszakol és gyereket öl.
Jó sok hozzászólást kaptam:)Az ilyet szeretem.
Szóval ti mit tennétek akkor,ha mondjuk kb:2 évvel korábban történt mindez,tartott a kapcsolatuk úgy 6 hónapot,és csak most tudtad meg,hogy megcsalt,miután most szültél neki egy kisbabát?
De annyira ragaszkodik a gyerekhez.....de én nem tudom mit csináljak:(Nekem van 2 gyerekem ez az egy közös.
Szeretem,de már nem tudok bízni benne:(
Mindíg előttem van,ugyan miket művelhettek együtt,ráadásul azt mondta a nőjének,hogy szereti:(Nekem szintén ezt mondta.Azóta nem vettem észre,hogy megcsalna,ideje sem engei,de hiszen megtette!!!!!!!!!
Nem hiszem,hogy lesz kutyából szalonna..............
22:25
"Az állatok ösztönlények, az ember nem."
Az ember ösztönlény. Örömelv, libido - mondanak valamit ezek a fogalmak? Vegyél elő egy biológia- vagy pszichológiakönyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!