Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik családtagod/rokonod...

Melyik családtagod/rokonod utálod és miért?

Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 21:05
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
86%
De ha most jobban belegondolok,hülyeséget írtam,hiszen nem ellenem irányul az egész.Apám nem megy emberek közé otthon dolgozik,anyám pedig ha kiteszi a lábát,abban nincs köszönet.A profiban,postán, a benzinkúton és minden helyen össze tud veszni az emberekkel.Mindenkit pofán akar vágni.Mellesleg azt mondja hogy ő különb ezeknél az embereknél és többre tartja magát.Főként nőkkel szokott összeveszni,a férfiakkal jópofizik.És állandóan a külsejével van elfoglalva.
2011. jún. 8. 22:53
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

apámat

mert alkoholista állat és vele kell élnem

16L

2011. jún. 9. 00:28
 33/43 napietus ***** válasza:
100%
családtagot egyet sem. az unokatesóm exnejét igen, hála Istennek már nem családtag, így is okoz bajt bőven. csal, meglop embereket és visszaél az unokatesóm nevével, amit a mai napig visel. itt leírtam részletesebben: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__18..
2011. jún. 9. 01:03
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
A 23 éves bátyámat aki most másodikos középiskolában.
2011. jún. 9. 10:28
 35/43 B.angel ***** válasza:
hm... 23 évesen? Biztos nagyon buta szegény :)
2011. jún. 9. 10:29
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem buta...pont ez az, hogy az IQ-ja MINIMUM 140, csak 5 évig nem járt iskolába, csak "élősködött" apun, ezalatt az öt éve alatt csak wczni meg enni jött ki a szobájából. De annyira okos baasszus, még hídmérnök is lehetett volna belőle, atomfizikus, bármi..
2011. jún. 9. 10:35
 37/43 B.angel ***** válasza:
JESUS! Akkor megértem, hogy utálod! Az ilyen ember.. olyan szégyen, vagy nem tudom. Másokon, főleg a szüleiden élősködni a legundorítóbb!
2011. jún. 9. 10:38
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

Én aput, mert alkoholista, és agresszív. Tönkre tette a gyerekkorunkat és anyu életét is (ezt persze ő nem így gondolja).

Apu anyját, aki olyan, mint apu. Alkoholista, és mindig kivételezett apu öccsével, és annak gyerekeivel. Minket (engem és testvéreimet) kb akkor lát, ha elmegyünk hozzá, de akkor sem kérdez felőlünk, hanem a saját gondjait fújja. Mikor kórházban voltam egy nagyon súlyos betegséggel, még fel sem hívott, h mi van velem. A betegségem után fél évvel elmentünk hozzá, és akkor is csak megemlítette, hogy hallotta, kórházban voltam... Na ennyiben ki is merült a téma.

Illetve, akit nagyon nem bírok még, az az anyósom.

Nagyon kötekedős, okoskodó. Mindig mindent tudni akar az életünkről... még a legapróbb részleteket is. Ennek érdekében, mikor eljön hozzánk (férjemmel másik városban lakunk) akkor, amíg nem figyelek kutat, túrkál a holmijaink közt. Mindenbe beleszól, amit én csinálok az soha sem jó. Stb Stb....

A többi családtagommal jóban vagyok, főleg a közeli rokonokkal (anyu, testvéreim, anyu szülei... nélkülük el sem tudnám képzelni az életem, annyira szeretem őket!!)

24/N

2011. jún. 9. 10:43
 39/43 anonim ***** válasza:

Apám aki sose becsült semmire mert nem fiúnak születtem. Gyűlölöm az alkoholizmusát, hogy mérhetetlenűl kapzsi, nárciztikus s minket a gyerekeit, anyut mindig a fördbetiport lelkileg, volt, hogy vert is.

Anyut nem utálom, felnézek rá de nemtudom szívem mélyén megbocsájtani, hogy nem védett minket aputól s aszisztált abban a felfogásban miszerint senkik vagyunk, sose fogunk semmit se érni, undorítóak, életképtelenek s rondák vagyunk tesómmal. Ezért évekig voltam depressziós, semmi önbizalmama sincs, s sose lehettek barátaim ezért mindenkihez túlságosan ragaszkodok így rengeteg csalódás ért.

Sógornőmet nagyon mert aljas és kétszínű, sok évig kelett tőle nyelnem most meg jópofizik s "normális" de tudom belül nem ezt hiszi. Így most is nyelek, mert férjemre, babánkra akaszkodik akit ajándékokkal próbál megszerezni magának. Egy 4 éves meg nem igen tud ellenálni :(

2012. márc. 17. 22:49
 40/43 anonim ***** válasza:
Húgomat mert a szüleim vele mindig kivételeztek és ez a mai napig így van.
2012. márc. 17. 23:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!