Melyik családtagod/rokonod utálod és miért?
A rokonaimat nagyon utálom, ugyanis egyiknek sem volt jó házassága: vagy megcsalták egymást, vagy elváltak stb, és csak az én szüleim vannak együtt, szval irigyek. Amelyiküknek egy kicsivel is több vagyona van, mint nekünk, az rögtön nagyzol vele. Egyszer a 13 éves uncsim így ült le a nappalinkba:
-Na, most elmondom, hogy mi nincs nektek, ami nekünk van: nekünk 3 LCD tévénk van, sokkal szebb bútor, padlófűtés, 2 terepjáró új autó...
A rokonokkal a ballagáson és az esküvőn kívül az ünnepeket sem tartjuk meg(karácsonym, húsvét, névnap, szülinap), tudniillik mi rengeteg pénzt költöttünk az ő ajándékukra, ők meg letudtak minket párszáz forintos semmikkel, pedig nekik több pénzük van! Komolyan, a szegény barátnőm, akinek nincsa apja és az anyja is munkanélküli segélyből él, akinek egy fél szobában kell tanulnia ingyenes tankönyvekből, még ő is sokkal szebb ajándékot ad nekem!
Csak
Én a nagyszüleimmel sem vagyom teljesen megelégedve. Orvos szeretnék lenni, kitűnően tanulok hozzá, de ők szentül meg vannak győződve arról, hogy ez nem fog sikerülni, mert:
1. lány vagyok és egy lánynak nincs hozzá esze
2. nem vagyok a felső 10 ezer tagja, szóval egy átlagos lányból sosem lehet jó orvos
3. akármi közbejöhet
Na szép! Jó kis támogatók! De próbálok elnéző lenni velók szemben.
Egyik nagyimat imádom a másikat utálom!
és azért mert kicsi koromban kitagadott mert csúnya voltam
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!