Halt már meg családtagod, rokonod balesetben?
Hány éves volt az illető mikor meghalt??
Röviden,hogy történt a baleset??
Vétkes volt az elhunyt személy a balesetben??
Sajnos igen...
23 éves volt még,nagyon fiatal...Az esküvőt tervezgették...
Éjszaka,számukra ismeretlen városban elkavarodtak. Mai napig nem tudni,hogy kerültek oda,se semmi konkrétat... A kereszteződésben nem adták meg az elsőbbséget, egy busz beléjük ment.
A rokonom meghalt,a vőlegénye megúszta egy töréssel. Ő volt a hibás,ő vezetett...A kilométeróra 90en akadt ki,szóval nem éppen 50el ment,a városban...Ritka,hogy a vétkes halna meg...
Nagypapám...
Anyukám elmesélése alapján tudom csak így nem minden részletet.Nagyon régen történt.
25éve.Motorral ment nagypapám és nagymamám.Egy orosz teherautó állt az út szélén(éjszaka volt)nemvolt kivilágítva csak egyik oldalt mintha egy biciklis menne.Tél volt,még nem voltak szuper motorok.Nem látott jól papám és megakarta előzni mintha biciklis lenne.Országúton mentek.Körülbelül 70el belementek a teherautó hátuljába.Szörnyet halt a papám.A nagymamám elvetélt és gerincsérülést szenvedett de életben maradt.
Persze a teherautó tulajdonosa megúszott mindent és még ma is él.Minden nap láthatja az unokáit...
"Csak" majdnem, és csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy szerencse, hogy akkor nem máshol voltam, mert a többiek bepánikoltak.
Az én családtagjaimat inkább betegségek viszik el.
Az unokaöcsém.18 éves volt,és a Heim Pál gyerekkórháznál történt a-számára-végzetes baleset.Egy másik autós leszorította az útról,Ő megijedt(a rutintalanság,sajnos),elrántotta a kormányt,és felcsavarodott az oszlopra.Szörnyethalt.Az okozó(aki leszorította) nincs meg,a szemtanúk szerint nem az Öcsi volt a hibás.De ez mindegy is...
Csak érdekel:miért kérdezted?
Nagynéném és a lánya, pár hónapja. A zebrán mentek át, amikor egy autós a piroson áthajtva elütötte őket. Nem voltak vétkesek, hacsak abban nem, hogy komolyan vették a bizalmi elvet (hogy az autós meg fog állni a pirosnál).
65 és 37 évesek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!