Halt már meg családtagod, rokonod balesetben?
Hány éves volt az illető mikor meghalt??
Röviden,hogy történt a baleset??
Vétkes volt az elhunyt személy a balesetben??
2 éve a testvérem(49) és felesége(44) üzleti úton gépkocsival a Kárpátokban kora hajnalban egy emelkedőre felérve megcsúsztak a (valószínűleg deres) úton, és becsúsztak a szembejövő kamion hátsó kerekei alá. Mindketten szörnyethaltak.
Az idén Aranyosapátiban gázrobbanás volt, ahol hárman sérültek meg, három hét múlva unokahúgom(25) belehalt sérüléseibe.
" Könyörgöm! Hogy lehetnek ezek a történetek hasznosak vagy nem hasznosak?!:((((("
...-.-' ez azért engem is érdekelne , hogy ezekben mi a hasznos , és nem?
Kedves utolsó!
Ne haragudj,de csak olyan kérdést lehet kiírni amire hasznos vagy nem hasznos válasz érkezhet??
Ez az oldal nem arról szól ,hogy fel vagy le pontozzuk a másikat hanem ,hogy kérdéseinkre választ kapjunk.
Nem kell szavazni,hogy hasznos e a válasz vagy sem.Ilyen egyszerű...
A kérdést céltalanul írtam ki,kíváncsi voltam ,hogy vannak e az oldalon olyanok akik elvesztették valamelyik családtagjukat,rokonukat.
És nagyon sajnálom azokat is akikkel ez megtörtént és akiknek át kellett élniük családtagjuk elvesztését.
Kedves kérdező , nem neked szántam a kérdésem.
Hanem az embereknek , ugyanis ha megnézed , akkor itt kb minden válasz pontozva valahogy, valamilyen százalékban hasznosnak tűnik egyes embereknek , és a másik meg nem , ezt nem értem , hogy az emberek miért pontozzák ezt ? miért tűnik ezek közül akármelyik is hasznosnak?
ma 08:13-as vagyok.
Abban igazat adok, hogy talán nem kellene értékelni az adott válaszokat, de a leírtaknak talán annyi haszna van, hogy okuljunk a történtekből!
Az általam leírt autóbalesetnek volt egy (viszonylag) könnyű sérültje is, az anyósülésen utazott, be volt csatolva a biztonsági öve, a bátyámnak és a sógornőmnek sajnos nem!
(Az övről, mármint a használatáról/ellenzőiről, már volt vita ezen az oldalon!)
Természetesen a vétlenek nem sokat tehetnek ellene, de az okozók IGEN!
(...ha a bátyám gondolt volna arra, hogy fenn, a hegyekben április 22-én is lefagyhatnak, deresedhetnek az utak, ha bekötötték volna magukat...)
(...ha az egyik válaszoló által leírt esetben a gázoló a zebrához közeledve figyelmesebb lett volna és nem hajt át a piroson, vagy nem nyomja meg a gázt, hogy "talán a sárgán még átérek"...)
Talán ennyiből hasznosak lehetnek a válaszok...
Kérdező, én is írtam, hogy hogyan lehetnek ezek a válaszok hasznosak vagy nem hasznosak.
Nem a kérdés kiírásának szól a felháborodásom, hanem annak, aki értékeli a válaszokat.
Addig rendben van, hogy érdekel amit megkérdeztél, de ez csak nem egy olyan kérdés, hogy pl-hogyan tudom jobbá tenni a kapcsolatom?-mert egy ilyen kérdésre lehet hasznos vagy kevésbé hasznos választ adni. De ezek a szörnyű történetek mitől hasznosak?
Tehát a felháborodásom annak szól, aki értékeli a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!