Az orvosnak készülő lány nagyszülein 5 percig röhögtemAz i-re a pontot valóban a "bármi közbejöhet" tette fel.Hehe.És milyen igazuk van:)))Ne halld meg, úgyis orvos leszel!
2011. jún. 8. 18:06
22/43 B.angel válasza:
?? Melyiket nem? Főleg most, hogy elválasztanak mindenkitől, aki fontos! És nem is egetrengető probléma miatt. A barátom nem bűnöző, vagy ilyesmi. Megbuktam emelt angol írásbelin, hozzátenném, nem is annyira az én hibámból... És most elválasztanak mindenkitől!!! Ezt nem lehet kibírni. Ezenkívül nevelőapámat mindig is utáltam, az okokat nem mondanám el (rosszul lennék megint..), igazi apámat (elhagyott 1,5 évesen. Engem és anyámat egy Ft. nélkül, gyerektartás azóta se jött tőle, se semmi.) A többieket meg se említem, mert nem is fontosak.
2011. jún. 8. 18:26
23/43 anonim válasza:
Az anyósomat,de őt nagyon.
2011. jún. 8. 19:54
24/43 anonim válasza:
A szűk scaládomat nehezen tudom elviselni (mindig a földbe tiproják az önbecsülésemet), de utálni nem utálom őket. A nagymamámat utáltam (már nem él), mert egy utolsó aljas dög volt, apukámat kihasználta, dolgoztatta meg lehúzta egy csomó pénzzel, ami a nagybátyámékhoz ment, ráadásul utált minket, és velem, az unokájával nem egyszer olyan paraszt hangnemben beszélt, hogy majdnem elbőgtem magam. 14 éves koromban a szülinapi üdvözlő kártyába vmi olyan szöveget írt, aminek az volt a lényege, hogy eddig gyerekes voltam (miért, egy GYEREK milyen legyen???), és most már majd felelősségteljes leszek majd... ... ...
2011. jún. 8. 20:02
25/43 anonim válasza:
A keresztapámat, mert egy masszív alkoholista, játékgépfüggő senki. Alapvetően nem volt rosszindulatú, de a gyengesége miatt hatalmas vagyont herdált szét, szétb@szta a saját családját, és rengeteg csalódást, fájdalmat és kárt okozott a testvérei családjának - nekünk is.
Noha nem rokonság még, (bár valószínűleg nem is lesznek), ki nem állhatom a barátom családját. Főleg az anyját utálom, egyszerűen annyira különbözik az életfelfogásuk és az értékrendjük az enyémtől, hogy nem tudom őket elviselni.
2011. jún. 8. 20:32
26/43 anonim válasza:
én a nagymamámat utálom, mindig azt várja mikor ki csal meg kit, kik mikor mennek szét, és amikor ezt a vőlegényem előtt hangoztatja, szabályosan ki tudnék borulni, mire a drága vőlegényem közhelyekkel akar nyugtatgatni, hogy ne foglalkozzak vele, miközben ez pont számomra megalázó, mert engem akar lejáratni,
pl amikor bemutattam a (akkor még a) barátomat ELSŐ NAP azzal jött, hogy látott engem kukázni, tudja milyen nehéz munkát találni még diplomásoknak is!
(ha még így is lenne, kérdem én: nem négyszemközt kellett volna ilyet hangoztatni????)
2011. jún. 8. 21:06
27/43 anonim válasza:
Édes apám szüleit.Alapból nem tudom nagyszüleimnek hívni őket, mert sosem tekintettem őket annak.
Mikor kb.5 éves voltam apukám apja nagyon megvert egy szíjjal, a feleségének eszébe nem jutott leállítani ugyanis mindig azt hangoztatja hogy mindennek úgy kell lennie ahogy a "papa" mondja. Ezen felül ott zsarolják a szüleim ahol csak lehet.Sosem tekintettem rájuk rokonként.Nekem ők nem jelentenek semmit.A kötelező köszönésen túl én nem is tartanám velük a kapcsolatot, de apa miatt muszáj :/ (apukám mindennél fontosabb nekem ezért a kedvéért megteszem ezt is).
19L
2011. jún. 8. 21:07
28/43 anonim válasza:
Az anyámat, aki egy újgazdag pi*a, aki mindenki előtt úgy tesz, mintha minden szép és jó lenne, közben pedig évekig éheztetett, megvont tőlem mindent, miközben jeles tanuló voltam, otthon ülő, mégsem tetszett neki semmi. Mikor pedig otthagytam, mert elegem lett, még ő haldoklott, hogy hálátlan dög vagyok.
2011. jún. 8. 21:16
29/43 anonim válasza:
a férjem családjából MINDENKIT
GONOSZ ÖNZŐ EMBEREK
2011. jún. 8. 21:22
30/43 anonim válasza:
Én nem utálok senkit.Engem utálnak.Nem tudom miért.Utál az anyám apám és a húgom.Az első ilyen megnyilvánulása az volt anyámnak hogy bíróságra ment el akart veteni csak nem engedték neki mert már 5 hónapos terhes volt velem.Nem emlékszem hogy szeretett volna gyerekkoromban sem.Sokszor megvert üvöltött velem azt mondta maga az ördög vagyok(6 éves voltam akkor).Most felnőttem,de mindig abszurd dolgokkal gyanusít.A húgom is kemény arc,ha jön hozzá a barátja és véletlen lejönnek enni a konyhába ,nekem takarodni kell onnan mert hisztériázik,félti a barátját.Nekem nem kéne ,meg 10 évvel fiatalabb is.Múltkor vásárolni voltunk anyuval és kiszúrta hogy egy fickó engem bámul.Otthon azt mondta h úgysem kellenék neki és senkinek sem.Apámtól olyat is hallottam már hogy én öreg vagyok és nem kellek senkinek.Ha otthon vagyok takarítok,ha hazaérek melóból,akkor is takarítok.Azt mondják nem csinálok semmit.Minden kapcsolatom tönkrement,hazavinni veszélyes volt mindig,mert anyám beült a szobámba "jópofizni" és ecsetelni a rossz tulajdonságaimat.Haragudtak azért is amikor kórházba kerültem kétszer.Én nem tehetek arról hogy kvs em van,de arról ők tehetnek hogy csak 5 év után derült ki,mert mindig akadályoztak,belém beszélték hogy nincs nekem semmi bajom csak képzelem és hülye vagyok.Volt hogy monoklival mászkáltam 2 hétig apám jóvoltából.Volt hogy tenyérnyi területen tépte ki a hajamat.Nincs önbizalmam,nem merek kapcsolatot kezdeni senkivel már 5 éve.Hogyan hinném el hogy valaki szerethet,amikor anyu azt mondja hogy engem nem lehet szeretni.Őket leszámítva boldog vagyok.A munkahelyemen szeretnek.Viszont arra gondoltam írnom kellene egy könyvet,mert olyan durva dolgok történnek,amik csak filmekben vagy könyvekben szoktak./30 N/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!