Hogy lehet elviselni a férjem előző házasságából született gyereket?
Férjem előző házasságából, ami egy tévedés volt, rászedés "született" egy gyerek, aki az undorító anyját formázza és ahogy ő irányítja, úgy viselkedik velem. Ha utálni kell engem, akkor utáll, ha épp nincs oltogatva, akkor alapjáraton imád. Elég megalázó volt ez párszor de mindegy. Mostanra megszületett a kisbabánk és jobban elkezdtem haragudni a gyerekre. Egyre inkább bosszant a dolog és hogy 2 hetente szigorúan megyünk a gyerekért az elmebeteg nőhöz. Tényleg depressziós a nő de már egész fiatal kora óta, ezáltal rosszindulatú és gyűlölködő, ennek ellenére rendkívül könnyű vérű is...
Iszonyú nehéz nekem itthon hagyni anyuval a babámat, hogy ehhez az idiótához menjünk azért a gyerekért és vigyük anyósomékhoz, akik jobban kényeztetik mint az enyémet. Hogy lehet ezt átvészelni és kibírni? A két heti találkozásokat azzal a nővel. (Köszönéssel nincs gond, mert elég primitív és azt nem szokott senkinek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!