Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet elviselni a férjem...

Hogy lehet elviselni a férjem előző házasságából született gyereket?

Figyelt kérdés

Férjem előző házasságából, ami egy tévedés volt, rászedés "született" egy gyerek, aki az undorító anyját formázza és ahogy ő irányítja, úgy viselkedik velem. Ha utálni kell engem, akkor utáll, ha épp nincs oltogatva, akkor alapjáraton imád. Elég megalázó volt ez párszor de mindegy. Mostanra megszületett a kisbabánk és jobban elkezdtem haragudni a gyerekre. Egyre inkább bosszant a dolog és hogy 2 hetente szigorúan megyünk a gyerekért az elmebeteg nőhöz. Tényleg depressziós a nő de már egész fiatal kora óta, ezáltal rosszindulatú és gyűlölködő, ennek ellenére rendkívül könnyű vérű is...

Iszonyú nehéz nekem itthon hagyni anyuval a babámat, hogy ehhez az idiótához menjünk azért a gyerekért és vigyük anyósomékhoz, akik jobban kényeztetik mint az enyémet. Hogy lehet ezt átvészelni és kibírni? A két heti találkozásokat azzal a nővel. (Köszönéssel nincs gond, mert elég primitív és azt nem szokott senkinek.)

2011. máj. 4. 17:24
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
75%

"Te vagy az egyetlen értelmes a válaszadók között."

Ezzel sikerült magadat minősítened, kedves kérdező. Elhiszem, hogy nem egyszerű neked, sajnálom is a helyzeted, de az elég nagy baj, ha fáj az igazság...

(A 17:48-as)

2011. máj. 4. 18:02
 32/61 anonim ***** válasza:
7%
az előttem szólók már mindent elmondtak, egyetértek velük. én csak annyit tennék hozzá, hogy senki se lesz magától rosszindulatú. a depresszió meg betegség.
2011. máj. 4. 18:03
 33/61 anonim ***** válasza:
elég sz*r helyzetben vagy...a gyereket úgy tudod megszeretni és megismerni,hogy sokat vagy vele,közös programokat szerveztek,főztök együtt pl vagy rajzoltok...nemtom mennyi idős...a gyerek azt alkalmazza,amit tanul,ő csak mintákat követ és semmi köze az egészhez..ha az anyja nem képes ellátni a kötelességét,akkor fel kell jelenteni és újratárgyalni a válást h hova kerül a gyerek...ha nincs befolyásoló tényező,akkor nevelheted te és segíthetsz neki jó emberré válni...tudom milyen egy pszichopatával élni,és ráadásul ez a nő még ki is használja a saját gyerekét...DE!!! a legelső dolog,ami iszonyatosan b*sssza a csőrömet...HOL A P*CSÁBAN VAN ILYENKOR A FÉRJED?!?! ő mit szól ahhoz h az ő gyerekét egy nő manipulálja? vele hogy viselkedik? miért nem vele beszélsz? Ő az illetékes,aki bármit is tud tenni az ügy érdekében..ha tud a problémáról és nem tesz ellene semmit,akkor szerinted a te gyerekedhez hogy fog hozzáállni? biztos a jó emberhez mentél hozzá?
 34/61 anonim ***** válasza:
56%
Hát igen fáj az igazság!
 35/61 A kérdező kommentje:

" ne bántsátok!" kezdetű válaszolónak, köszönöm! Úgy van, ahogy ő leírja.

Engem gyerekkorom óta utáltak túlnyomó részt apukám barátnői, élettársai, sőt egy előlem eltitkolt házassága is.

Apám nagyon kapós a nők között még mindig de senkivel nem hajlandó összekötni az életét, ezért engem utáltak. Nekem erre semmi okom, hiszen gyermekünk született és házasok vagyunk.

2011. máj. 4. 18:04
 36/61 anonim ***** válasza:
90%
aki depresszios nincs kedve füvel-fával összefeküdni:S
2011. máj. 4. 18:05
 37/61 anonim ***** válasza:
78%
Én elgondolkodnék rajta,ha már ennyien egy véleményen vannak,hogy mi az igazság?Mit is kellene tennem,vagy mit csinálok rosszul?
2011. máj. 4. 18:05
 38/61 anonim ***** válasza:
84%

Én viszont exfeleség vagyok.Van egy közös fiúnk a férjemtől.Amikor elváltunk a férjem összejött a mostani nejével.

A fiam akkor 8 éves volt.Én őszinte leszek:Nagyon féltem attól,hogy a fiam már nem lesz fontos azt apjának és a második feleség fog rengeteg akadályt gördíteni az apja és fia közé.Még az elején mondtam a fiamnak,hogyha úgy érzi hogy az apja barátnője(akkor még az volt) nem kedves vele,vagy szemtelen vele,vagy nem bánik vele rendesen akkor szóljon nekem nyugodtan.De a fiam mindig azt mondta,hogy nagyon kedves vele,és tök aranyos stb...

Így én is megnyugodtam,hogy nem akar kettejük közé állni,így nincs is harag köztünk..Amúgy a volt férjemnek 1 éve született meg a lánya a második nejétől,és meghívtak engem is a keresztelőre..Jóban vagyunk,és a gyerekeknek is ez a legjobb..A harag nem jó senkinek sem...

2011. máj. 4. 18:06
 39/61 anonim ***** válasza:
83%

"Engem gyerekkorom óta utáltak túlnyomó részt apukám barátnői, élettársai, sőt egy előlem eltitkolt házassága is."

Hogy lehet elviselni a férjem előző házasságából született gyereket?

"Férjem előző házasságából, ami egy tévedés volt, rászedés "született" egy gyerek, aki az undorító anyját formázza és ahogy ő irányítja, úgy viselkedik velem."

A történelem ismétli önmagát....?

2011. máj. 4. 18:07
 40/61 anonim ***** válasza:
38%
azon kéne elgodolkodni hogy ezek közül ki az aki volt már ilyen helyzetben?!mert csak az tudja
2011. máj. 4. 18:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!