Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet elviselni a férjem...

Hogy lehet elviselni a férjem előző házasságából született gyereket?

Figyelt kérdés

Férjem előző házasságából, ami egy tévedés volt, rászedés "született" egy gyerek, aki az undorító anyját formázza és ahogy ő irányítja, úgy viselkedik velem. Ha utálni kell engem, akkor utáll, ha épp nincs oltogatva, akkor alapjáraton imád. Elég megalázó volt ez párszor de mindegy. Mostanra megszületett a kisbabánk és jobban elkezdtem haragudni a gyerekre. Egyre inkább bosszant a dolog és hogy 2 hetente szigorúan megyünk a gyerekért az elmebeteg nőhöz. Tényleg depressziós a nő de már egész fiatal kora óta, ezáltal rosszindulatú és gyűlölködő, ennek ellenére rendkívül könnyű vérű is...

Iszonyú nehéz nekem itthon hagyni anyuval a babámat, hogy ehhez az idiótához menjünk azért a gyerekért és vigyük anyósomékhoz, akik jobban kényeztetik mint az enyémet. Hogy lehet ezt átvészelni és kibírni? A két heti találkozásokat azzal a nővel. (Köszönéssel nincs gond, mert elég primitív és azt nem szokott senkinek.)

2011. máj. 4. 17:24
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:
Azt hiszem abban teljesen iagazatok van, hogy sugárzik az utálatom és ez nem jó. De igyekszem azért "viselkedni". Nem tehet a gyerek róla. Senki másra nem vagyok féltékeny, nem vagyok ilyen fajta de az a nő mindenre képes. Mikor megtudta, hogy együtt vagyunk az akkor már 1,5 éve volt férjével, elég durva levelet írt nekem, amiben megkért rá, hogy ne szeressem a gyerekét, csináltassak magamnak ha szeretni akarok gyereket, stb...
2011. máj. 4. 17:44
 22/61 anonim ***** válasza:
78%

Nahát,a ti házasságotok sem lehet felhőtlen ha azért kísérgeted mert nem bízol a férjedben(ezek szerint nem bízol benne,mert félsz hogy a könnyűvérű ex elcsavarja a fejét)

Tudod én is elváltam,és az én új férjemnek is van egy kislánya az előző házasságából..De én soha nem voltam ellenséges a kislánnyal.Az elején persze hogy félt,hiszen idegen nő lépett az életükbe,és én is féltem,hogy miképpen fogadnak majd. Én nagyon szeretem a lányát,ő is engem..Amikor a férjem megkérte a kezem ezt mondta:

"Imádlak,veled akarom leélni az életemet,de tudnod kell,hogy a lányom az első nő a listán..Mindig az apja leszek,Ha lesz közös gyermekünk akkor a gyerekek lesznek az elsők a listán..Mindig az apjuk akarok lenni..Ha ezt elfogadod,akkor boldogok leszünk..+ Elfogadtam,mert vallom,hogy a gyermekek nem tehetnek semmiről..

A férjem lánya nagyon szeret velünk lenni,és az anyja hogy látja nincs semmi gond,ő is emberségesen,normálisan viselkedik..

HA te ellenséges vagy a gyerekkel azt gyerek rögtön érzi..

2011. máj. 4. 17:44
 23/61 anonim ***** válasza:
65%

En az olyan embereket nem birom elviselni, amilyennek te itt leirtad magadat.

Ha ennyire nem megy a gyerek elfogadasa, miert mentel hozza ehhez a ferfihez? Azzal, hogy hozza mentel, elfogadtad ot a multjaval egyutt es a multjahoz hozza tartozik az a gyerek, akit te annyira nem birsz.

Es egyesek meg csodalkoznak, hogy van gonosz mostoha sztereotipia.

Szerintem a magad erdekeben mindenkeppen probalj meg megvaltozni, mert igy meg rengeteg keseruseg fog rad varni az eletben es persze a korulotted levok eletet is meg fogod keresiteni a feltekenyseggel, az osszehasonlitgatasokkal es a gonoszkodasoddal. Te sem lehetsz valami jo ember, ha valakirol ugy beszelsz, hogy "idiota". Minek is mentel hozza a ferjedhez, ha nem tudod ezt az egeszet toleralni? Jol tudtad, hogy van egy gyereke. 2 hetente megy oda hozzatok a gyerek es ez olyan nehez? Gyermektelen ferfivel kellett volna kezdeni. Te is rendkivul rosszindulatu vagy, igy eloszor magadba nezz ahelyett, hogy mast szolnal le.

2011. máj. 4. 17:46
 24/61 anonim ***** válasza:
75%

Az én szüleim is elváltak anno...

Apám élettársával mindig remekül kijöttem. Régen olyan volt, mint az anyukám, most meg, mint a barátnőm.

Nem értem, miért kell megvetned szerencsétlen gyereket. Ahelyett, hogy kedves lennél vele.

Ő is ugyanúgy a Párod gyereke. Ezt köteles vagy tiszteletben tartani!!

2011. máj. 4. 17:48
 25/61 anonim ***** válasza:
21%
ne bántásátok!!egy ex,egy nő,aki anyuka is ráadásul,nagyon megtud keseriteni egy kapcsolatot..nem utálja azt a gyereket,csak az ideg beszel belőle!!a nőt meg utálhatja szive joga,és ha éppen ugyis lenne akkor a gyereket is,de ezt nem mondta:/ő is nagyon jól tudja hogy az a gyerek nem tehet semmiről,csak "ráharagitják"az altal hogy a nagyszülők esetleg többet törődnek azzal,es mivel van ez a gyerek ez összeköti a volt nővel és tartani kell a kapcsolatot,bonyodalmak vannak,és a gyerekkre van kiélezve.
2011. máj. 4. 17:50
 26/61 anonim ***** válasza:
75%
17:50: es kinek lesz attol jobb, hogy utalja az exet? Senki sem lesz boldog. Ennyi lesz az eredmenye. Gratulalok annak, aki erre megy, inkabb hogy a szeretet keresne es akkor mindenkinek jobb lenne. Milyen rossz lehet mar annak a szerencsetlen gyereknek is, de hat ez nem erdekli a kerdezot. Az ilyen emberek sosem lesznek boldogok, elegedettek, de ez az o hibajuk, a feszultseget ok maguk generaljak.
2011. máj. 4. 17:55
 27/61 anonim ***** válasza:
73%

Dettó ugyanilyen a férjem exe, szinte szó szerint. Volt már tettlegesség (férjem szedte le rólam), telefonon lekvázás, gyerek ellenem hangolása, mocskos üzenetek küldözgetése, stb. És ő sem veti meg a férfitársaságot, de ez már a legkevésbé az én gondom vagy a férjemé, az ő élete, ha neki így jó, tegye. Igen, én is megkaptam tőle, hogy ne akarjam "elszeretni" a gyerekét (sajnos nem sikerült annyira ellenem fordítania, amennyire szerette volna, kedvel a lány)

DE! Pont ezért a viselkedésért vált el tőle, pedig ott se tervezett gyerek volt. A gyerekre meg nem haragszom, mert a férjemé, ő legyen neki a legfontosabb. Ha közös gyerekünk lesz, akkor meg mindkét gyerek egyformán legyen fontos neki!

És igen, át szokott menni a gyerekéhez, sőt, ünnepekkor is fél napokat ott tölt.

Mivel nem bírom a volt nej búráját, én nem megyek. A gyerek bármikor jöhet hozzánk.

A férjemben meg bízom annyira - illetve a tényekben - hogy nem véletlenül vált el és nem véletlenül velem él.

Parancsolj, én egy cipőben járok veled.

2011. máj. 4. 17:58
 28/61 A kérdező kommentje:
Köszönöm a legutolsó választ, hogy megvédtél, el is sírtam magam tőle. Te vagy az egyetlen értelmes a válaszadók között. Kívánom nekik ezt a nőt exként és akkor majd belátják, hogy nem rosszindulatú vagyok, csak nehéz és nem bántom a gyereket!!! És nem is hibáztatom!!! A nőt gyűlölöm, mert meggyűlöltette magát velem, míg meg nem tudta a gyerektől, hogy én vagyok, mindennap küldtem hozzájuk a férjemet, sőt többször onnan ment dolgozni, míg a nő nem kezdett el kikezdeni engem, addig semmi bajom nem volt!!!
2011. máj. 4. 17:59
 29/61 anonim ***** válasza:
Milyen idős a férjed kisgyereke?
2011. máj. 4. 17:59
 30/61 anonim ***** válasza:
0%

17:50 vagyok

nem jo-bb de biztos okkal utálja

aki téged bánt te azt szereted?hagyod magad?

2011. máj. 4. 18:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!