Hogy lehet elviselni a férjem előző házasságából született gyereket?
Férjem előző házasságából, ami egy tévedés volt, rászedés "született" egy gyerek, aki az undorító anyját formázza és ahogy ő irányítja, úgy viselkedik velem. Ha utálni kell engem, akkor utáll, ha épp nincs oltogatva, akkor alapjáraton imád. Elég megalázó volt ez párszor de mindegy. Mostanra megszületett a kisbabánk és jobban elkezdtem haragudni a gyerekre. Egyre inkább bosszant a dolog és hogy 2 hetente szigorúan megyünk a gyerekért az elmebeteg nőhöz. Tényleg depressziós a nő de már egész fiatal kora óta, ezáltal rosszindulatú és gyűlölködő, ennek ellenére rendkívül könnyű vérű is...
Iszonyú nehéz nekem itthon hagyni anyuval a babámat, hogy ehhez az idiótához menjünk azért a gyerekért és vigyük anyósomékhoz, akik jobban kényeztetik mint az enyémet. Hogy lehet ezt átvészelni és kibírni? A két heti találkozásokat azzal a nővel. (Köszönéssel nincs gond, mert elég primitív és azt nem szokott senkinek.)
Nahát,a ti házasságotok sem lehet felhőtlen ha azért kísérgeted mert nem bízol a férjedben(ezek szerint nem bízol benne,mert félsz hogy a könnyűvérű ex elcsavarja a fejét)
Tudod én is elváltam,és az én új férjemnek is van egy kislánya az előző házasságából..De én soha nem voltam ellenséges a kislánnyal.Az elején persze hogy félt,hiszen idegen nő lépett az életükbe,és én is féltem,hogy miképpen fogadnak majd. Én nagyon szeretem a lányát,ő is engem..Amikor a férjem megkérte a kezem ezt mondta:
"Imádlak,veled akarom leélni az életemet,de tudnod kell,hogy a lányom az első nő a listán..Mindig az apja leszek,Ha lesz közös gyermekünk akkor a gyerekek lesznek az elsők a listán..Mindig az apjuk akarok lenni..Ha ezt elfogadod,akkor boldogok leszünk..+ Elfogadtam,mert vallom,hogy a gyermekek nem tehetnek semmiről..
A férjem lánya nagyon szeret velünk lenni,és az anyja hogy látja nincs semmi gond,ő is emberségesen,normálisan viselkedik..
HA te ellenséges vagy a gyerekkel azt gyerek rögtön érzi..
En az olyan embereket nem birom elviselni, amilyennek te itt leirtad magadat.
Ha ennyire nem megy a gyerek elfogadasa, miert mentel hozza ehhez a ferfihez? Azzal, hogy hozza mentel, elfogadtad ot a multjaval egyutt es a multjahoz hozza tartozik az a gyerek, akit te annyira nem birsz.
Es egyesek meg csodalkoznak, hogy van gonosz mostoha sztereotipia.
Szerintem a magad erdekeben mindenkeppen probalj meg megvaltozni, mert igy meg rengeteg keseruseg fog rad varni az eletben es persze a korulotted levok eletet is meg fogod keresiteni a feltekenyseggel, az osszehasonlitgatasokkal es a gonoszkodasoddal. Te sem lehetsz valami jo ember, ha valakirol ugy beszelsz, hogy "idiota". Minek is mentel hozza a ferjedhez, ha nem tudod ezt az egeszet toleralni? Jol tudtad, hogy van egy gyereke. 2 hetente megy oda hozzatok a gyerek es ez olyan nehez? Gyermektelen ferfivel kellett volna kezdeni. Te is rendkivul rosszindulatu vagy, igy eloszor magadba nezz ahelyett, hogy mast szolnal le.
Az én szüleim is elváltak anno...
Apám élettársával mindig remekül kijöttem. Régen olyan volt, mint az anyukám, most meg, mint a barátnőm.
Nem értem, miért kell megvetned szerencsétlen gyereket. Ahelyett, hogy kedves lennél vele.
Ő is ugyanúgy a Párod gyereke. Ezt köteles vagy tiszteletben tartani!!
Dettó ugyanilyen a férjem exe, szinte szó szerint. Volt már tettlegesség (férjem szedte le rólam), telefonon lekvázás, gyerek ellenem hangolása, mocskos üzenetek küldözgetése, stb. És ő sem veti meg a férfitársaságot, de ez már a legkevésbé az én gondom vagy a férjemé, az ő élete, ha neki így jó, tegye. Igen, én is megkaptam tőle, hogy ne akarjam "elszeretni" a gyerekét (sajnos nem sikerült annyira ellenem fordítania, amennyire szerette volna, kedvel a lány)
DE! Pont ezért a viselkedésért vált el tőle, pedig ott se tervezett gyerek volt. A gyerekre meg nem haragszom, mert a férjemé, ő legyen neki a legfontosabb. Ha közös gyerekünk lesz, akkor meg mindkét gyerek egyformán legyen fontos neki!
És igen, át szokott menni a gyerekéhez, sőt, ünnepekkor is fél napokat ott tölt.
Mivel nem bírom a volt nej búráját, én nem megyek. A gyerek bármikor jöhet hozzánk.
A férjemben meg bízom annyira - illetve a tényekben - hogy nem véletlenül vált el és nem véletlenül velem él.
Parancsolj, én egy cipőben járok veled.
17:50 vagyok
nem jo-bb de biztos okkal utálja
aki téged bánt te azt szereted?hagyod magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!