Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet elviselni a férjem...

Hogy lehet elviselni a férjem előző házasságából született gyereket?

Figyelt kérdés

Férjem előző házasságából, ami egy tévedés volt, rászedés "született" egy gyerek, aki az undorító anyját formázza és ahogy ő irányítja, úgy viselkedik velem. Ha utálni kell engem, akkor utáll, ha épp nincs oltogatva, akkor alapjáraton imád. Elég megalázó volt ez párszor de mindegy. Mostanra megszületett a kisbabánk és jobban elkezdtem haragudni a gyerekre. Egyre inkább bosszant a dolog és hogy 2 hetente szigorúan megyünk a gyerekért az elmebeteg nőhöz. Tényleg depressziós a nő de már egész fiatal kora óta, ezáltal rosszindulatú és gyűlölködő, ennek ellenére rendkívül könnyű vérű is...

Iszonyú nehéz nekem itthon hagyni anyuval a babámat, hogy ehhez az idiótához menjünk azért a gyerekért és vigyük anyósomékhoz, akik jobban kényeztetik mint az enyémet. Hogy lehet ezt átvészelni és kibírni? A két heti találkozásokat azzal a nővel. (Köszönéssel nincs gond, mert elég primitív és azt nem szokott senkinek.)

2011. máj. 4. 17:24
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:
6 éves és rengeteget vagyunk együtt ennek ellenére, főzünk, sütünk, játszunk, sőt ketten csavarogtunk már, játszótéren volt, apum munkahelyén autóztunk, az én kocsimat vezette a telepen az ölemben. Kezditek érteni, hogy nem utálkozom vele? Ha ez az igazság, amit legtöbben tartotok, akkor valóban fáj de más véleményeket is hallottam már és valójában én most azt kérdeztem, hogy hogyan lehetnék lazább a gyerekkel, hogy lehet ezt a helyzetet orvosolni? Depressziós nem vagyok, mert mentős vagyok...
2011. máj. 4. 18:09
 42/61 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi, kicsit off, de magán cégnél vagy az OMSZ-nál dolgozol?
2011. máj. 4. 18:10
 43/61 A kérdező kommentje:
OMSZ- tól egy éve jöttem el magán céghez. Szakápoló vagyok. Nő.
2011. máj. 4. 18:12
 44/61 anonim ***** válasza:
36%

látod hogy lepontoztak mert megvédelek?kigyók mint általában az ex nők,ezeknnek is a 90%a az azért esnek neked...pfff

lehet lepontozni,majd eret vágok magamon:D

2011. máj. 4. 18:14
 45/61 anonim ***** válasza:
0%
A cégnél a műszaki vezetőt nem Zolinak hívják véletlenül?
2011. máj. 4. 18:15
 46/61 A kérdező kommentje:

Igen, valószínű, hogy őnekik akik ennyire ellenem beszélnek, fogalmuk sincs a helyzetről. De neked minden esetre köszönöm!

Nem Zoli

2011. máj. 4. 18:37
 47/61 A kérdező kommentje:
a műszaki vezető
2011. máj. 4. 18:37
 48/61 anonim ***** válasza:
0%
Akkor nem arról a cégről van szó, amelyik két másikból olvadt egybe 2-3 éve.
2011. máj. 4. 18:50
 49/61 A kérdező kommentje:
Nem, itt tudomásom szerint nem történt ilyesmi.
2011. máj. 4. 18:51
 50/61 anonim ***** válasza:
49%
Miert a HAT eves gyerekre haragszol?? Raadasul a lathatasnal lepasszoljatok a gyereket az anyosnak? Neked egyebkent se kene menned, eleg gaz, ha ennyire nem bizol meg a ferjedben.
2011. máj. 4. 22:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!