Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet elviselni a férjem...

Hogy lehet elviselni a férjem előző házasságából született gyereket?

Figyelt kérdés

Férjem előző házasságából, ami egy tévedés volt, rászedés "született" egy gyerek, aki az undorító anyját formázza és ahogy ő irányítja, úgy viselkedik velem. Ha utálni kell engem, akkor utáll, ha épp nincs oltogatva, akkor alapjáraton imád. Elég megalázó volt ez párszor de mindegy. Mostanra megszületett a kisbabánk és jobban elkezdtem haragudni a gyerekre. Egyre inkább bosszant a dolog és hogy 2 hetente szigorúan megyünk a gyerekért az elmebeteg nőhöz. Tényleg depressziós a nő de már egész fiatal kora óta, ezáltal rosszindulatú és gyűlölködő, ennek ellenére rendkívül könnyű vérű is...

Iszonyú nehéz nekem itthon hagyni anyuval a babámat, hogy ehhez az idiótához menjünk azért a gyerekért és vigyük anyósomékhoz, akik jobban kényeztetik mint az enyémet. Hogy lehet ezt átvészelni és kibírni? A két heti találkozásokat azzal a nővel. (Köszönéssel nincs gond, mert elég primitív és azt nem szokott senkinek.)

2011. máj. 4. 17:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 A kérdező kommentje:
Ebben a helyzetben vagy te is? Remélem ha még, akkor leszel és akkor majd megtudod!!! Ilyen gyerek, ilyen nővel, ilyen anyóssal! Kívánom neked!
2011. máj. 5. 07:42
 52/61 A kérdező kommentje:
"Remélem ha még nem..."
2011. máj. 5. 07:42
 53/61 anonim ***** válasza:
54%

Ha anyóst annyira nem bírod, akkor miért nem magatokhoz viszitek a gyereket? Nem értem az érvelésed.

Meg azt sem, hogy szakápolóként hogy a fenébe dolgozhattál az OMSZ-nál, amikor a belső szabályzat szerint (igen, egyik családtagom ott dolgozik) nőket CSAK mentőtiszti vagy orvosi végzettséggel engednek kocsira. Szakápolóként nem.

Magáncégnél is max akkor, ha csókos az illető és lazábban kezelik a szabályzatot.

2011. máj. 5. 10:11
 54/61 anonim ***** válasza:
24%
07:42: Tudod először magadba kéne fordulnod, undorító a viselkedésed, hogy másoknak rosszat kívánsz. Ez szánalmas és megvetendő. Én szerencsétlen gyereket sajnálom, hogy veled kell töltenie az idejét. Meg is érdemled a sorsod, főljél csak a saját levedben, van még igazság a világon.
2011. máj. 5. 12:39
 55/61 anonim ***** válasza:
41%
Ostoba, primitív pitsa vagy, mert képtelen vagy azon felülemelkedni, hogy a férjednek van egy másik gyereke is, aki ugyanolyan fontos lesz neki amíg világ a világ, akkor is, ha te a fejed tetejére állsz. Márpedig így lesz, a volt feleség pedig szintén mindig is a férjed életének része lesz, mivel az elsőszülött gyereke anyja, jó lenne, ha felfognád a kis agyacskáddal. Tipikus irigy, féltékeny, gonosz mostoha vagy, akiből árad a rosszindulat, gratulálok.
2011. máj. 5. 12:47
 56/61 A kérdező kommentje:

Utálom is őket!

Azért nem vagyok az OMSZ- nál, mert még nem fejeztem be a mentőtisztit... Írtam is az előbb, hogy magán cégnél vagyok. Irányításban voltam...

2011. máj. 6. 08:35
 57/61 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudom,megtalálod-e még a kérdést cirka 3 hónapra... Én 3 napja tettem ki hasonló kérdést, hát amiket ott kaptam!!!... Teljes mértékben együttérzek veled! Nem tehet semmiről az a gyerek, de a Te érzéseidet attól még a TE bőrödön érzed. Én saját magam utálom érte, de a férjem gyerekét soha nem fogom elfogadni.(van egy közös gyerek)Tudom, hogy a férjemnek fáj, az eszemmel tudom, hogy a saját életemet neheziitem, sőt, azt is tudom, hogy nem egy inteligens, érett gondolkodásra vall, de aki nincs benne, az soha nem fogja ezt megérteni!! 5évvel ezelőtt le tudtam volna köpni az ilyen gondolkodású nőket,azt is mondtam, hogy SOHA nem kezdenék gyerekes pasival...aztán kaptam a sorstól egy ilyen férjet. MInden tökéletes..(lehetne) de iigy nem az. Sajnállak és megértelek.
2011. aug. 3. 23:28
 58/61 A kérdező kommentje:

Nagyon örülök, hogy írtál nekem és szívesen beszélgetnék Veled a továbbiakban akár e- mailen.

Ha van kedved, írhatnál nekem vagy írnék én ha nem haragszol.

Jól esne valakivel beszélgetni, aki az én cipőmben jár.

2011. aug. 4. 10:47
 59/61 anonim ***** válasza:
45%
Nagyon sziivesen iirnék a témáról, csak az a gond, hogy analfabéta vagyok.. 1 ujjal pötyögök- feltéve, ha épp megtalálom a betűket :)) Van egy barátnőm, aki (mivel hasonló cipőben jár) teljesen megért. Ő az egyetlen aki hasonló indulatokkal, átéléssel szól a témáról (ha ezt más is olvassa,igen, lehet általánosiitani... nekem is van ilyen q barátnőm..) Ott 3 gyereke van a férjnek.Szegény.. Szóval, iirhatsz nekem
2011. aug. 4. 18:57
 60/61 anonim válasza:
Nem igazán értem azokat, akik úgy szólnak hozzá, hogy 1. nincsenek ilyen helyzetben, 2. értelmes mondanivalójuk nincs. Én is hasonló helyzetben vagyok, a Férjemmel nagyon megszenvedjük "minden 2. hétvégét", nem jövök ki a gyerekével, nehezen viselem. Nem azért van, mert primitív ember vagyok, hanem mert valószínűleg így vagyok kódolva. Senkinek nincs joga bántani azokat, akik ezzel a problémával küzdenek, főleg ha pont segítséget kérnek. Szóval minden olyan hozzászóló, aki "primitív", "szégyellheted magad" stb. hozzászólást tud csak produkálni inkább foglalkozhatna valami hasznosabbal. Többen vagyunk, akiknek igenis nehéz kezelni a problémát, kapcsolatok mennek tönkre, olyan kapcsolatok, amelyek értékesek és jól működnének. Én csak annyit tudok mondani, hogy kitartás és ha valaki talált megoldást, akkor ossza meg :)
2011. nov. 7. 13:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!