Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire jellemző, hogy...

Mennyire jellemző, hogy manapság valaki csak a férjével fekszik le? Előnyök? Hátrányok?

Figyelt kérdés

Őszintén mi ebbe a csoportba tartozunk, régóta együtt vagyunk, a kapcsolatunk stabil, mindent megbeszélünk, jókat beszélgetünk, mondhatnám, Ő a legjobb barátom, s én neki, de a szex terén is minden jó. Beszélgettünk erről a dologgal a párommal, hogy vajon vannak-e hátrányok ezzel kapcsolatosan. Arra jutottunk, hogy az, hogy bennünk van a kíváncsiság az természetes. A párom szerint ez egy olyan dolog ami kettőnk közt van (az érzés maga) amit nem rontana el azzal, hogy más nővel van...Őszintén én meg mással nem nagyon tudom elképzelni, hiába fordul meg a "kíváncsiság gondolata" a fejemben.

Van egy-egy közeli barátunk aki be-be szól, hogy ugyanmár, ez mi amit csinálunk?! Nekünk viszont elveiben fontos ez a kérdés, számunkra ez egy olyan kapocs, ami valljuk be keveseknek van. Ez pedig "csak a mienk" nem tartozott és nem osztoztunk soha máson...:)

Valaki hasonlóan? Esetleg házasságban már?

2011. máj. 4. 07:22
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Majd 35 évesen én leszek az egyik kétségbeesett kérdező, hogy "A férjem megcsal, MIT TEGYEK?" Na jó, igazából remélem, hogy minket nem fog megkísérteni a kisördög.

Még eszembe jutott egy dolog. Pár hónap különválás, és megegyezés, hogy amit abban a pár hónapban a felek tesznek, az mindenkinek a magánügye, semelyiküknek nincs joga felhánytorgatni a későbbiekben. Ebben a pár hónapban mindenki kiélné magát, és aztán feltöltődve menne vissza a régi kapcsolatába.

(Hozzáteszem: én tuti halálosan féltékeny lennék, és úgyse bírnám ki, hogy a pasim más nőkkel hentereg...)

2011. máj. 4. 10:20
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

hát nem tudom

én is 21 éves vagyok, 3 éve vagyunk együtt a barátommal

nekem ő az első, viszont neki elöttem volt több komoly és sok egyéjszakás kapcsolata

hogy őszinte legyen , én örülök neki hogy kipróbált több nőt, most nem látom rajta az elvágyódás jeleit

szerintem én nem tudnék olyan mellett lenni aki szintén szüzen került hozzám

a férfiak többéségének szüksége van azért a kalandra

ha nem mond 21 évesen jön rá, szerintem rá fog jönni 3-4-7- ... év múlva

most ne olts le, hogy márpedig nem így van, ő halálosan szerelmes, meg így meg úgy meg blabla

majd 10-20 év múlva írj vissza hogy minden tökéletes köztetek...

2011. máj. 4. 10:22
 33/41 anonim ***** válasza:

08:25

Én is ilyesmi típus voltam fiatalabb koromban. Buliztam, flörtöltem, megtehettem, sok "rajongóm" volt és volt egy-két egy éjszakás kalandom is, bár ez annyira nem volt rám jellemző. Harminc évesen találkoztam a férjemmel, akinek szintén nem én voltam az első, sőt addigra már elég sok barátnőt "elfogyasztott".

Évek óta vagyunk együtt és eszünk ágában sincs mással kipróbálni bármit is. Ha valamire kíváncsiak vagyunk, arra ott vagyunk mi ketten, hogy megvalósítsuk. :)

Nem azért vagyunk hűségesek, mert már "kiéltük" magunkat, hanem azért, mert szeretjük, tiszteljük, becsüljük egymást és teljesen betöltjük egymás életét, szívét, már nem kellene más.

2011. máj. 4. 10:33
 34/41 anonim ***** válasza:
Nagyon jellemző.Az én esetemben is ez volt a páromat szüzen ismertem meg 8 éve azóta már van egy közös gyerek is és együtt építettük fel az életünket.Nem gondoltam a félrelépésre bár lehetőségem mindig lett volna rá de én boldog vagyok vele és nincs szükségem szeretőre.Annak van mellékes aki boldogtalan vagy aki nem tud egy ember mellett élni.
2011. máj. 4. 13:06
 35/41 anonim ***** válasza:

Én csak a férjemmel voltam eddig, és ha meg is fordult a fejemben a kíváncsiság, soha nem tudtam volna mással lenni, mert szeretem a párom, és tisztelem őt.

Én örülök, hogy megtaláltam az életem párját, akivel boldogok vagyunk. Nem kell más, és nem is kockáztatnám a biztos kapcsolatomat. 10 éve vagyunk együtt, mindkettőnknek a másik volt az első, és számunkra ez így van jól. Nincsen hiányérzetem.

2011. máj. 4. 13:13
 36/41 anonim ***** válasza:
nekem ez első és utolsó férfi az életemben a férjem... abszolút nem vagyok kíváncsi arra, hogy milyen lehet mással...eszembe nem jutott... én büszke vagyok arra, hogy nekem csak Ő volt, van és lesz az életemben, és nem dobtam szét a lábaim minden jött ment fas.znak aki körbeudvarolt... teljesen elégedett vagyok és a férjem is... semmi de semmi hátránya nem volt és nincs...az én, illetve a mi életünkben ennek a dolognak... csak pozitívumai... 26/nő
2011. máj. 4. 13:36
 37/41 anonim ***** válasza:
Én 15 évesen jöttem össze a férjemmel. Soha nem csaltuk meg egymást és nem is fogjuk. Nekem tényleg ő volt az első és ő lesz az utolsó is.
2011. máj. 4. 13:55
 38/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat, elnézést, hogy nem reagáltam hamarabb, nem voltam közelben.

Mindenkiét elolvastam, köszönöm, mindegyik vélemény egyformán volt hasznos, mentek a kezecskék:)

"ha nem mond 21 évesen jön rá, szerintem rá fog jönni 3-4-7- ... év múlva

most ne olts le, hogy márpedig nem így van, ő halálosan szerelmes, meg így meg úgy meg blabla

majd 10-20 év múlva írj vissza hogy minden tökéletes köztetek..."

Erre azért reagálok mert támadást érzek a soraidban:) Nem mondtam, hogy minden tökéletes lesz köztünk ennyi év múlva is, de akár lehet is, nem? Pont ezekért a dolgok miatt, melyek összekötnek bennünket. Én pszichológiát végek szóval a téma emiatt is érdekel. A kapuzárási pánikos dolog meg nem egészen úgy van, ahogy azt sokan gondolják...

2011. máj. 4. 17:47
 39/41 anonim ***** válasza:
2011. máj. 4. 21:53
 40/41 A kérdező kommentje:
Ismerős:) jót nevettem mikor először megláttam...
2011. máj. 4. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!