Mennyire jellemző, hogy manapság valaki csak a férjével fekszik le? Előnyök? Hátrányok?
Őszintén mi ebbe a csoportba tartozunk, régóta együtt vagyunk, a kapcsolatunk stabil, mindent megbeszélünk, jókat beszélgetünk, mondhatnám, Ő a legjobb barátom, s én neki, de a szex terén is minden jó. Beszélgettünk erről a dologgal a párommal, hogy vajon vannak-e hátrányok ezzel kapcsolatosan. Arra jutottunk, hogy az, hogy bennünk van a kíváncsiság az természetes. A párom szerint ez egy olyan dolog ami kettőnk közt van (az érzés maga) amit nem rontana el azzal, hogy más nővel van...Őszintén én meg mással nem nagyon tudom elképzelni, hiába fordul meg a "kíváncsiság gondolata" a fejemben.
Van egy-egy közeli barátunk aki be-be szól, hogy ugyanmár, ez mi amit csinálunk?! Nekünk viszont elveiben fontos ez a kérdés, számunkra ez egy olyan kapocs, ami valljuk be keveseknek van. Ez pedig "csak a mienk" nem tartozott és nem osztoztunk soha máson...:)
Valaki hasonlóan? Esetleg házasságban már?
A mi házasságunk is ilyen. Talán annyiban különbözik, hogy én vagyok a kíváncsibb természet, de én sem csalnám meg.
Beszélgettünk sokat róla, de mindig az jön ki a végén, ez így tökéletes a számunkra. :)
A férjem szűz volt, mikor megismerkedtünk. Sokszor kérdezgettem tőle, hogy nem szeretne-e mást is "kipróbálni" húúú de nyomi így, tehát mással is megtapasztalni milyen a szex stb. Váltig állította, hogy nem, mert engem szeret, és úgy érzi nem veszít semmit.
Nos 6 év után nála döntött a kíváncsiság... :( most meg teper és esküdözik. De vajon mikor tör rá újból?
Tehát létezik még, de bizony harmincon túl megbolondulnak a férfiak főleg ha addigra már hosszú távú kapcsolatban-házasságban vannak. Mert akkor tör rájuk, hogy jó ég ugyanazzal a nővel kell leélnie az életét és nem lesz más. (Több ilyen is volt a környezetemben és ugye itt a mi esetünk is)
Szépnek, szép dolog. Azonban én teljesen más véleményen vagyok mint a többi válaszadó.
Hallottál már a kapuzárási pánikról? Ez az emberek 70-80%ánál előjön. S ez az ami a legtöbb tönkrement házasság okozója.
Majd 30-40 éves korodban fog megjelenni. Elkezded észrevenni az egyre szaporodó ráncokat az arcodon, a logó melledet/hasadat akármidet, és elkezdesz azon gondolkodni, hogy bakker. 1 életed van, és már több mint a felénél jársz. Vagy kitudja, bármikor történhet bármi, lehet hogy kevesebb. Nemsokára 50éves leszel, utána meg már vén. Nem lesz többé esélyed teljes életet élni. Már nem fogsz senkinek se kelleni, így meg leszel fosztva az esélytől, hogy valaha kipróbáld, hogy milyen lenne mással.
A dolog súlyához ilyenkor hozzá tesz az is, hogy ha korán házasodtál, akkor már simán leéltél a párod mellett hűségesen mondjuk 15-25 évet. Azért egy kapcsolat ennyi idő után, és főleg ebben az időszakban, és főleg ha mindkettőtökre rájön a kapuzárási pánik, NAGYON instabil lesz. Majdnemhogy elkerülhetetlen a bukás.
Az emberi természet sajnos ilyen. Egoista, gondolkozik a múltról, fél a bizonytalan jövőtől, és kiváncsi.
Felmérések szerint a kapuzárási pánik azoknál a pároknál ahol mindkét fél kiélte magát ezen a téren is fiatal korában, 80%-al kisebb eséllyel jelenik meg. Hiszen ők már tapasztaltak, tudják hogy semmi extra a dolog. BIZTOSAK abban, hogy a jelenlegi párjuk a lehető legjobb számukra. Hiszen VAN viszonyítási alapjuk. Nem bizonytalanodnak el ha alapvetően jó a kapcsolat. Nincs meg olyan nagy mértékben a természetes kíváncsiság.
Ettől függetlenül az új dolgok mindig izgalmasabbak mint a régi megszokottak. Azonban könnyebb ellenállni, és megálj-t mondani.
Én vagyok az 1 éjszakás: köszi annak a válaszolónak, aki becsmérel! Nem is ismersz, miért ítélkezel felettem? Most azért mert nem voltam apáca, már le kell szólni??
Én úgy gondolom, hogy igenis előnyömre vált, hogy minden téren kibuliztam magam! El lehet ítélni ezért is, de én bizony sokat jártam diszkóba, ittam is, részeg is voltam, sőt, még füveztem is párszor. Na bumm! Mégis tisztességes családanyának érzem magam, nekem a Lányom és az Uram az első, értük mindent megtennék! És igenis hajtott a kíváncsiság minden téren, de mindig észnél voltam! Nem lettem terhes, nem lettem alkoholista és drogos sem, egyszerűen csak fiatal voltam és kíváncsi! Ja, és mellette jól tanultam!
Én biztosan nem tudnék úgy élni egy egész életen át, hogy csak 1 vki volt/van/lesz az életemben csak így, hogy már több kapcsolatom volt. Szerintem ebben semmi kivetnivaló nincs!
Az viszont tök jó, ha vki le tudja így élni az életét, ez a mai világban nagyon klassz és ritka dolog! Legyetek rá büszkék!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!