Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányommal kerültem konfliktu...

A lányommal kerültem konfliktusba ezügyben. Kérdésem Ti kit köszöntötök fel Anyák napján?

Figyelt kérdés
Szerinte a nagymamáját nem kell neki, mert neki én vagyok a gyereke. Hozzátenném, hogy a nagymamája szeme fénye, mindent megtesz érte, egyedüli unokája. Nekem ez iszonyúan fáj! Komoly válaszokat várok. Köszönöm!
2011. máj. 3. 18:00
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
42%
Én nem szoktam felköszönteni a nagymamámat, mert nem az én anyám.
2011. máj. 3. 19:05
 32/51 anonim ***** válasza:
Megjegyzem, évente kb. 2x találkozom vele.
2011. máj. 3. 19:07
 33/51 anonim ***** válasza:
42%
Én csak anyukámat köszöntöttem, nagymamám a nagymamám. Imádom őt is, nagyon szeretem, de az ő lánya, anyukám...s nem én...
2011. máj. 3. 19:59
 34/51 anonim ***** válasza:
Úgy rémlik, amíg volt nagymamám felköszöntötte. Végülis a nagyANYÁM.
2011. máj. 3. 20:27
 35/51 anonim ***** válasza:
*felköszöntöttem
2011. máj. 3. 20:27
 36/51 anonim ***** válasza:

nálunk a nagymamákat is szokás köszönteni.

de mondjuk akkor gyereknapon az anyukád ne köszöntse fel a lányod, hiszen nem az ő gyereke...

2011. máj. 3. 21:32
 37/51 anonim ***** válasza:
23%

jézusom, emberek! most komolyan belehalnátok, ha legalább egy puszit adnátok és vennétek egy csokor virágot a nagyinak, netán mondanátok neki valami köszöntőt, vagy küldenétek egy képeslapot valami szép szöveggel????

megdöbbentő... nektek kb nem kerül semmibe, a nagyi meg azt sem tudná hova legyen örömében, h ilyen jófej unokái/unokája van, h gondol rá, és ezzel a kis apró dologgal is kifejezi, h mennyire szereti.

hihetetlen. én a fél karomat odaadnám, ha csak még 1x tudnám köszönteni a nagyikámat ezen a napon! ő is ugyanúgy kipucolta a szart a seggem alól mint anyám, mikor kicsi voltam, ő is ott ült az ágyam mellett, ha beteg voltam, mesét mondott, elvitt sétálni a Dunapartra, tőle tanultam főzni, varrni, virágokat gondozni.

sajnálom azt, akinek nem ilyen csodálatos nagyija volt, de nekem valahogy természetes, hogy őt is felköszönteném! ha még élne.... :(

2011. máj. 3. 22:56
 38/51 anonim ***** válasza:

* A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:08 vagyok

Hiába pontoztátok le a válaszomat 0%-ra. Mert nem érdemli meg egyik se, hogy bármit is adjak nekik. Akár 2 puszit akár ajándékot. Milyen nagymama az aki 15 éve nem kíváncsi az unokáira... Hát olyan, aki azt se érdemli meg, hogy az unokái köszöntsék anyák napján...

2011. máj. 4. 08:09
 39/51 anonim ***** válasza:
Nekem már egyik nagymamám sem él, de anyám mellett az exanyósomat is felköszöntöm. Hiába váltunk el a fiával 13 éve, attól mi még szeretjük egymást. A kisebbik fiamnak vér szerint nem a nagymamája, mégis úgy szereti mintha az lenne, és a gyerek is mamának hívja. Anyámmal együtt ő is ott volt az anyák napi ünnepségen a kisebbik fiamnál, és a gyerek is ugyanolyan ajándékot készített neki mint nekem vagy anyámnak. Ez nem azon múlik, hogy vér szerinti vagy nem, hanem a szereteten.
2011. máj. 4. 11:38
 40/51 anonim ***** válasza:

Szerintem meg egyáltalán nem a szereteten múlik, hanem a családi szokásokon. Én nagyon szeretem mamámat, ki is mutatom neki, nem is feledkezek meg róla a születésnapján, névnapján, meg semmilyen ünnepen, anyák napján mégis csak anyukámat köszöntöm meg, nálunk ez a szokás. Anyukám, apukám, mamám is mindig az anyukáját köszöntötte fel.

A szeretet nem úgy működik, hogy hány rokont, ismerőst és milyen látványosan köszöntök meg és nálunk nem is ezzel mérik a szeretetet szerencsére.

Viszont ha olyan helyzetben lennék, mint a kérdező lánya, hogy mondjuk fiatalabb koromban én úgy lettem volna vele, hogy anyák napján a saját anyukámat tartom illőnek felköszönteni, viszont anyukámék azt mondták volna, hogy nem, nálunk a nagymamákat is szokták, akkor biztos nem vitatkozok rajta, hanem megköszöntöm a nagymamákat, méghozzá szívesen.

2011. máj. 4. 11:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!