A lányommal kerültem konfliktusba ezügyben. Kérdésem Ti kit köszöntötök fel Anyák napján?
Szia! Nálunk teljesen egyértelmű, hogy mamát is felköszöntöm, ki se bírnám, hogy ne tegyem. Azért pelenkázta ő is a popómat nem is keveset, és vigyázott rám rengeteget, természetes, hogy neki is jár a virág, a kis vers, és a nagy puszi!:)
Sőt én keresztanyámat is köszöntöm!
Szóval, megértelek, hogy fáj, ha nekem lenne gyerekem biztosan nekem is fájna, és JOGGAL!!!! Hát igen, ez csúnya dolog a lányodtól:S
23L
* askim
Sok helyen olvastam (ezen az oldalon), hogy a párjuk anyukáját is köszöntik... Szerintem erre semmi szükség.
Attól függ, hogy ki hogyan értelmezi az egészet.
Van aki szerint az Anyák-napja az az "Én anyám napja" vagy pedig minden anyának együttesen az ünneplése.
Előbbi esetben nem jár köszöntés, viszont utóbbi esetben minden Édesanyát rokon vagy nem rokon alapon köszönteni kéne.
Kedves Askim,
képzeld, én anyósomat is felköszöntöm, na mit szólsz? :)
Mert én az ő fiáért is nagyon hálás vagyok. Hát, ez van. Anyák napján nem csak egy csokor virágot veszek, az igaz.
Az én családomban csak anyumat köszöntjük,bár szeretem mamámat,de őt anyum köszönti.A férjem családja olyan,hogy az unokák is adnak virágot a nagymamának (anyósomnak),mert hát ő is anyuka.Nekem ez fura. Nekem adjon a lányom,én anyumnak,anyum mamámnak...
Szerintem család válogatja ki hogyan ünnepel,hamarabb be kellett volna esetleg ezt vezetned,hogy köszöntse a nagymamát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!