A lányommal kerültem konfliktusba ezügyben. Kérdésem Ti kit köszöntötök fel Anyák napján?
Épp egy másik kérdésnél szembesültem azzal, hogy ez családonként változik.
Nekem ez teljesen természetes, hogy a nagymamámat is felköszöntöm, és sajnálom, hogy már csak az egyiket tehetem.
Igen, ő az apukám anyukája, és nem az enyém, én viszont hálás vagyok neki az én apukámért... Ezért őt is köszöntöm.
Mi a nagymamákat és a dédimamákat is felköszöntjük.
AnyáK napja és nem anyáM napja.
szerintem nem kell felköszönteni a nagymamákat. sosem szoktam, és ebből még gond sem volt. igazából az anyák napját, gyereknapot és a nőnapot is hülyeségnek tartom. Milyen alapon?:D
/Anyukámat fel szoktam köszönteni, de csak formaságból.. Nemcsak ezen az egy napon kéne odafigyelni rájuk, hanem mindennap./
Gyerekkorom óta felköszöntöm a mamámat is. Nekem ez a természetes. Én is a mamám szeme fénye vagyok, pedig rajtam kívül még van 2 unokája, de én vagyok az első, én vagyok a mindene. Nagyon szeretem és szerintem ő is megérdemli azt az egy szál virágot meg a két puszit.
Az anyák napja nem csak az anyák napja hanem a mamáké is.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!