A lányommal kerültem konfliktusba ezügyben. Kérdésem Ti
kit köszöntötök fel Anyák napján?
Figyelt kérdés
Szerinte a nagymamáját nem kell neki, mert neki én vagyok a gyereke. Hozzátenném, hogy a nagymamája szeme fénye, mindent megtesz érte, egyedüli unokája. Nekem ez iszonyúan fáj! Komoly válaszokat várok. Köszönöm!
askim! te most nagy butaságot írtál! Ebből is látszik, hogy gőzöd nincs hogyan alakult ki az anyák napja!
Attól, hogy ezen a napon megajándékozom, attól még az év többi napján is imádom, meglepem apróságokkal, tisztelem, és hálás vagyok neki azért, aki lett belőlem!
2011. máj. 3. 18:11
22/51 anonim válasza:
Nálunk alap, hogy a nagymamát is felköszöntöm, sőt, a fiam ugye felköszönt engem, a nagymamáját és a dédiket is. Na jó, ezt némi segítséggel teszi, mert még csak 3 éves :) De hát a nagymama is anya valahol, hiszen nagyANYA, nem?
2011. máj. 3. 18:15
23/51 anonim válasza:
Nalunk ez egyertelmu, hogy a nagyit is koszontjuk. Jo, mondjuk most csoro vagyok, szoval csak a puszi, nagyoleles meg az enek jatszik, virag sajnos nem, de ez lenyeg ugyanaz. En nem is tudtam, hogy masoknal ez maskepp van, nekunk az oviba is ugy tanitottak a verseket, meg a dalokat, hogy a mama is benne van.
2011. máj. 3. 18:20
24/51 anonim válasza:
Számomra is természetes,hogy a nagyit is köszöntöm,hiszen sokszor anyám helyett anyám volt,sőt én is kaptam egy szál virágot a férjemtől.
2011. máj. 3. 18:20
25/51 anonim válasza:
Mi is köszöntjük a nagymamát, így alakult. Szerintem kár megfosztani a nagyikat ettől az örömtől, legalábbis az én nagymamám nagyon nagyon tud neki örülni, hát akkor miért ne?
2011. máj. 3. 18:24
26/51 anonim válasza:
na ez meg a másik, nálunk is mindig hoz apu anyának virágot. Húhhaaa micsoda bűn...:D:D:D
2011. máj. 3. 18:25
27/51 anonim válasza:
nem az a baj hogy ki hogyan köszönt, mindenki úgy teszi ahogy neki jól esik.Csakhogy ne legyél szomorú mert a lányod nem köszöntötte fel a nagyit,ezért írtam,hogy nem csak anyák napján szeretem az anyám, a te lányod is így van a nagyival szerintem csak úgy érzi anyák napján csak téged kell felköszönteni, viszont ez nem jelenti azt,hogy nem imádja a nagyanyját.
2011. máj. 3. 18:29
28/51 anonim válasza:
Szinte végszóra: épp az előbb beszéltem telefonon a nagymamámmal (más ügyben), amikor azt mondta: "olyan jól esik nekem, hogy felhívsz, meg beszélgetsz velem...!"
Őt ne köszöntsem anyák napján?
2011. máj. 3. 18:32
29/51 anonim válasza:
Számomra alap, hogy köszöntöm a nagymamámat is. Szerintem az ember a saját felmenői között köszönti azokat a nőket, kiknek köszönhetően ő megszületett. Nem köszöntöm pl. a keresztanyámat, de anyámat és a nagyanyámat igen.
Ha egyszer gyerekem lesz, ő is köszönteni fogja a nagyit, dédit, remélem lesz még rá lehetősége..
2011. máj. 3. 18:49
30/51 anonim válasza:
Én is ilyen viszonyban vagyok mamámmal, imádjuk egymást, egyedüli unoka vagyok, de nálunk anyák napján mindenki az anyukáját köszönti fel és más rokont nem.
De máshol meg gondolom más a szokás, szerintem erre nincs egyetemes szabály.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!