Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az normális ha...

Szerintetek az normális ha egy 18 éves fiú, egy 30 éves nőbe szerelmes?

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 10:44
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
kis anyakoplexus...
2011. máj. 5. 13:59
 32/39 anonim ***** válasza:
Nem!
2011. máj. 8. 10:21
 33/39 anonim válasza:
Nos, én már 2 éve élek együtt a párommal,aki 10 évvel fiatalabb nálam. Kissé persze más az eset, hiszen már ő is 27 éves volt, amikor összejöttünk, tehát már eleve idősebb volt, mint Te most. Nem is volt könnyű, mert (hiszed vagy sem) nagyon nehezen győztem meg saját magamat, hogy egy kapcsolat működhet ilyen korkülönbséggel. Ráadásul én már elváltam, gyerekeim vannak, és pontosan tudtam, hogy ő még mindennek előtte van. Végül is belevágtunk, és egy percig sem bántam meg, és nem fogom még akkor sem, ha nem lesz örökre szóló. Mert minden percemet boldoggá teszi, és ezt nem felejthetem el akkor sem, ha esetleg valamikor már nem leszünk együtt. (ja, nemsokára a babánk is megszületik) Sok szerencsét!
2011. máj. 8. 10:45
 34/39 anonim ***** válasza:

hát, elég nagy korkülönbség, de még mindig kevésbé gáz, mint ha fordítva lenne. én nem kezdenék ennyivel fiatalabb fiúval, de az nagyon megható, ahogy ragaszkodsz ehhez a lányhoz.

ja, arra ne hallgass, aki szerint "a harmincévesnek már szülnie kéne", a mai harmincasok nagyon nem tartanak még ott...

2011. máj. 9. 02:37
 35/39 anonim válasza:
És ha egy 18 éves fiú egy 28 éves nőbe szerelmes az normális? :D (Rólam van szó)
2011. máj. 10. 16:15
 36/39 anonim válasza:

"A kérdező kommentje:

Eddig csak néhány mondatott váltottunk de semmi több.Nem nagyon merek kezdeményezni,mert tuti,hogy elutasítana.Egyébként egy nagyon helyes egyedül élő lányról van szó,és nem néz ki harminc évesnek.Hát lehet elkéne hívnom egy beszélgetésre.De nem hinném,hogy komolyabban szóba állna velem a korom miatt."

Amikor ezt olvastam azthittem beszarok xD Mintha én írtam volna... Ugyan így vok vele csak a csaj 28 éves. Nem egy helyen lakunk de a többi stimmel. Ja meg ami a beszélgetést illeti 1x beszélgettem vele komolyabban utána csak néha és most vagyok annál a pontnál hogy nemtom mit tegyek. Tom nekem kéne kezdeményezni mivel egy 28 éves nő nem fog szaladni egy 18 éves pasi után. Azt tervezem hogy, megbeszélek vele 1 talit de egszerűen mindig elhalasztom... majd holnap...majd holnap... félek a kudarctól. Meg arra gondolok ha össze is jön az a tali akkor utána mi lesz? Lehet hogy ő nem is úgy fogja fel az egészet, a végén akkor meg jön a nagy pofára esés. Igazából nem is tom mit tegyek, talán hadjam a fenébe? De nem szeretném... Kérdező ha gondolod írj vissza, hogy eddig mire jutottál s kitudja akár segíthetünk is egymásnak. Hozzáteszem az én esetembe azért volt komolyabb beszélgetés is ami alatt rájöttem hogy kedvel ez a lány és nekem már igazából csak azt kéne kideríteni hogy mégis mennyire kedvel, hogy a baratságnál lehetne e több közöttünk. Kedves kérdező ne felejts el írni ja és persze más is hozzászólhat nyugodtan :)

2011. máj. 10. 21:57
 37/39 A kérdező kommentje:

Én azóta sem jutottam ötről a hatra:)

Szerintem nagyon félek a kudarctól.

Ha lesz valami majd leírom.

Egyenlőre gyűjtögetem az erőmet.

Ja,és mindig mosolyog rám ha összetalálkozunk:)

2011. máj. 11. 07:46
 38/39 emolány ***** válasza:
szerintem normális. de nem hiszen hogy hosszú kapcsolat lenne .
2011. máj. 11. 16:52
 39/39 anonim válasza:

Hello!

Na jutottál valamire? Én vok aki írta a 28 éves nőt :D:D

2011. dec. 30. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!