Szerintetek az normális ha egy 18 éves fiú, egy 30 éves nőbe szerelmes?
hát, elég nagy korkülönbség, de még mindig kevésbé gáz, mint ha fordítva lenne. én nem kezdenék ennyivel fiatalabb fiúval, de az nagyon megható, ahogy ragaszkodsz ehhez a lányhoz.
ja, arra ne hallgass, aki szerint "a harmincévesnek már szülnie kéne", a mai harmincasok nagyon nem tartanak még ott...
"A kérdező kommentje:
Eddig csak néhány mondatott váltottunk de semmi több.Nem nagyon merek kezdeményezni,mert tuti,hogy elutasítana.Egyébként egy nagyon helyes egyedül élő lányról van szó,és nem néz ki harminc évesnek.Hát lehet elkéne hívnom egy beszélgetésre.De nem hinném,hogy komolyabban szóba állna velem a korom miatt."
Amikor ezt olvastam azthittem beszarok xD Mintha én írtam volna... Ugyan így vok vele csak a csaj 28 éves. Nem egy helyen lakunk de a többi stimmel. Ja meg ami a beszélgetést illeti 1x beszélgettem vele komolyabban utána csak néha és most vagyok annál a pontnál hogy nemtom mit tegyek. Tom nekem kéne kezdeményezni mivel egy 28 éves nő nem fog szaladni egy 18 éves pasi után. Azt tervezem hogy, megbeszélek vele 1 talit de egszerűen mindig elhalasztom... majd holnap...majd holnap... félek a kudarctól. Meg arra gondolok ha össze is jön az a tali akkor utána mi lesz? Lehet hogy ő nem is úgy fogja fel az egészet, a végén akkor meg jön a nagy pofára esés. Igazából nem is tom mit tegyek, talán hadjam a fenébe? De nem szeretném... Kérdező ha gondolod írj vissza, hogy eddig mire jutottál s kitudja akár segíthetünk is egymásnak. Hozzáteszem az én esetembe azért volt komolyabb beszélgetés is ami alatt rájöttem hogy kedvel ez a lány és nekem már igazából csak azt kéne kideríteni hogy mégis mennyire kedvel, hogy a baratságnál lehetne e több közöttünk. Kedves kérdező ne felejts el írni ja és persze más is hozzászólhat nyugodtan :)
Én azóta sem jutottam ötről a hatra:)
Szerintem nagyon félek a kudarctól.
Ha lesz valami majd leírom.
Egyenlőre gyűjtögetem az erőmet.
Ja,és mindig mosolyog rám ha összetalálkozunk:)
Hello!
Na jutottál valamire? Én vok aki írta a 28 éves nőt :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!