Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az normális ha...

Szerintetek az normális ha egy 18 éves fiú, egy 30 éves nőbe szerelmes?

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 10:44
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Pedig szerintem szóba állna veled :)Ha csak ne megy bunkó paraszt :D egy helyen laktok? ügyes kis cseleket is bevethetsz hogy szóba elegyedj vele:D
2011. máj. 3. 12:37
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Ne azt gondold, hogy úgyse, hanem azt, hogy miért ne? Így, hogy szingli, addig próbálkozz, és mutasd magad igenis komoly, felelősséget vállaló pasinak akkor az esélyed jó lesz!
2011. máj. 3. 12:53
 23/39 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem normális.

A szerelem nincs korhoz kötve!

Azon soha senki nem akad fenn, ha egy 18 éves lánynak van 30 éves barátja.

Miért ne lehetnétek egy pár?

Sok sikert!!!!

2011. máj. 3. 12:55
 24/39 A kérdező kommentje:

Igen egy lakótelepen lakunk.Majdnem mindennap látom.Hm,olyan szép:)

Köszönöm a sok bíztatást!

Megpróbálkozom nála!Csak ne lennék ilyen fosi:)

2011. máj. 3. 13:23
 25/39 anonim ***** válasza:
40%
Én is 30 éves vagyok,és jóval fiatalabbnak tűnök a koromnál,ha 20-22 éves lennél simán eltudnék képzelni egy lazább kapcsolatot,de egy 18 évessel nem sűrűn.Persze azért még megpróbálhatod.
2011. máj. 5. 09:35
 26/39 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem ez egy picit visszataszító... Nagyon idős hozzád.
2011. máj. 5. 10:00
 27/39 anonim ***** válasza:

Én 28 voltam, a barátom 20, amikor összejöttünk. De már ezt a különbséget is soknak tartottam, vonakodva mentem bele - igaz, jól sült el a dolog, mert egyikünk sem testesíti meg a tipikus korabelit. :)

De 18, 30, ez már nagyon sok - és esélyes, hogy látszik is rajtatok, ez pluszban zavarhatja a kiszemeltedet. De ha egyedülálló a nő, próbáld meg, de szerintem csak barátságba fog belemenni.

2011. máj. 5. 11:22
 28/39 anonim ***** válasza:
37%
Hat, nagy jovoje ennek a kapcsolatnak nincs. Annak a nonek mostanaban kellene mar szulnie. Te mire alapitanal 18 evesen csaladot? Szules utan a nok nemi igenye is csokken altalaban... de gondolj bele, husz ev mulva 38 evesen te ereje teljeben levo ferfi leszel, o meg egy otven eves oregasszony...
2011. máj. 5. 11:53
 29/39 A kérdező kommentje:
Én annyira szerelmes vagyok,hogy engem már ez sem zavarna.Én legszivesebben holnap feleségül venném,és boldogan élnék vele életem végéig.
2011. máj. 5. 12:00
 30/39 anonim ***** válasza:
de mér lettél belé szerelmes? ismered egyáltalán közelről? olyan vagy, mint az egyik hülye haverom, aki őse tudja miért már 4 éve szerelmes egy csajba, akivel jó ha 2 szót beszéltek eddig, a csaj meg kerüli mindenhol, meg hallani sem akar róla
2011. máj. 5. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!