Szerintetek az normális ha egy 18 éves fiú, egy 30 éves nőbe szerelmes?
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 10:44
21/39 anonim válasza:
Pedig szerintem szóba állna veled :)Ha csak ne megy bunkó paraszt :D egy helyen laktok? ügyes kis cseleket is bevethetsz hogy szóba elegyedj vele:D
22/39 anonim válasza:
Ne azt gondold, hogy úgyse, hanem azt, hogy miért ne? Így, hogy szingli, addig próbálkozz, és mutasd magad igenis komoly, felelősséget vállaló pasinak akkor az esélyed jó lesz!
23/39 anonim válasza:
Szerintem normális.
A szerelem nincs korhoz kötve!
Azon soha senki nem akad fenn, ha egy 18 éves lánynak van 30 éves barátja.
Miért ne lehetnétek egy pár?
Sok sikert!!!!
24/39 A kérdező kommentje:
Igen egy lakótelepen lakunk.Majdnem mindennap látom.Hm,olyan szép:)
Köszönöm a sok bíztatást!
Megpróbálkozom nála!Csak ne lennék ilyen fosi:)
2011. máj. 3. 13:23
25/39 anonim válasza:
Én is 30 éves vagyok,és jóval fiatalabbnak tűnök a koromnál,ha 20-22 éves lennél simán eltudnék képzelni egy lazább kapcsolatot,de egy 18 évessel nem sűrűn.Persze azért még megpróbálhatod.
26/39 anonim válasza:
Szerintem ez egy picit visszataszító... Nagyon idős hozzád.
27/39 anonim válasza:
Én 28 voltam, a barátom 20, amikor összejöttünk. De már ezt a különbséget is soknak tartottam, vonakodva mentem bele - igaz, jól sült el a dolog, mert egyikünk sem testesíti meg a tipikus korabelit. :)
De 18, 30, ez már nagyon sok - és esélyes, hogy látszik is rajtatok, ez pluszban zavarhatja a kiszemeltedet. De ha egyedülálló a nő, próbáld meg, de szerintem csak barátságba fog belemenni.
28/39 anonim válasza:
Hat, nagy jovoje ennek a kapcsolatnak nincs. Annak a nonek mostanaban kellene mar szulnie. Te mire alapitanal 18 evesen csaladot? Szules utan a nok nemi igenye is csokken altalaban... de gondolj bele, husz ev mulva 38 evesen te ereje teljeben levo ferfi leszel, o meg egy otven eves oregasszony...
29/39 A kérdező kommentje:
Én annyira szerelmes vagyok,hogy engem már ez sem zavarna.Én legszivesebben holnap feleségül venném,és boldogan élnék vele életem végéig.
2011. máj. 5. 12:00
30/39 anonim válasza:
de mér lettél belé szerelmes? ismered egyáltalán közelről? olyan vagy, mint az egyik hülye haverom, aki őse tudja miért már 4 éve szerelmes egy csajba, akivel jó ha 2 szót beszéltek eddig, a csaj meg kerüli mindenhol, meg hallani sem akar róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!