Szerintetek az normális ha egy 18 éves fiú, egy 30 éves nőbe szerelmes?
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 10:44
12/39 A kérdező kommentje:
Mindenki azt mondja,hogy foglalkozzak korombeli lányokkal,de engem ez a lány varázsolt el teljesen.5 éve tart.Akkor mikor lesz ennek vége?
2011. máj. 3. 10:58
13/39 A kérdező kommentje:
De nekem nem megkettyinteni kellene.Én attól többre tartom őt
2011. máj. 3. 11:00
14/39 anonim válasza:
Még bőven tarthat. Ha még 5 évig szerelmes leszel belé, akkor is csak 23 éves leszel:D
Nyugi a nők szeretik az érett, érző férfiakat:D
15/39 anonim válasza:
Nem akarlak bíztatni, mert a miénk nyilván nem hétköznapi eset, de éppen 29 voltam, amikor hozzámentem a 19 éves barátomhoz, ez 5 évvel ezelôtt történt, azóta sincs semmi komolyabb problémánk, szeretjük egymást, és kettônk közül inkább én szorgalmazom a "bulizást", az eljárkálós programokat, gyereket egyikünk sem szeretne... nem vagyunk követendô példa, csak mondom, hogy ilyen is van.
16/39 A kérdező kommentje:
De írigyellek!Nekem is ez minden álmom.
2011. máj. 3. 11:35
17/39 anonim válasza:
de ennyire fatökű nem lehetsz már cseszdmeg...5 évet, valószínűleg reménytelenül rápazarolsz egy valószínűleg esélytelen nőre, megkettyinteni se akarod, pedig az is több lenne mint a semmi. ha ezt így folytatod észreveszed hogy emiatt a hülyeség miatt elment az életed
18/39 anonim válasza:
Először is nem lány hanem NŐ :D Jóban vagy vele? Ha nem akkor talán kezd azzal, hogy összebarátkozol vele és aztán lesz ami lesz, lehet rá jössz hogy milyen hülye volt eddig, hogy őt akartad, de lehet aztán még is jól alakul majd és összejöttök :)
19/39 anonim válasza:
11.47 jó tanácsot adott, sok kapcsolat indul úgy, hogy csak barátok voltak, aztán egyszercsak több lett a dologból. Ha randizni hívnád, nyilván meglepôdne és elutasítana, de egy baráti beszélgetést egy teázóban nem tartana furcsának.
20/39 A kérdező kommentje:
Eddig csak néhány mondatott váltottunk de semmi több.Nem nagyon merek kezdeményezni,mert tuti,hogy elutasítana.Egyébként egy nagyon helyes egyedül élő lányról van szó,és nem néz ki harminc évesnek.Hát lehet elkéne hívnom egy beszélgetésre.De nem hinném,hogy komolyabban szóba állna velem a korom miatt.
2011. máj. 3. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!