Szerintetek az normális ha egy 18 éves fiú, egy 30 éves nőbe szerelmes?
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 10:44
1/39 anonim válasza:
nem, nemnormális.. a 30 éves nő családot szeretne a 18 éves fiú pedig bulizni, szórakozni szeretne ja meg persze tanulni, hogy legyen belőle valami..
2/39 anonim válasza:
Normálisnak nem épp,de nem kirívó.volt lessz még ilyen.
3/39 anonim válasza:
Normális, hiszen felnőtt emberek, az viszont más kérdés, hogy meddig tartana egy ilyen kapcsolat.
5/39 anonim válasza:
így első hallásra furcsa, de lehet, hogy a 30 éves nő még nincs 30 lélekben, a 18 éves fiú, meg éretebb a koránál és valahogy pont összeillenek. elvileg nem elképzelhetetlen, de tényleg nem mindennapi. ettől függetlenül elítélni nem kell egy ilyen kapcsolatot.
27/L
6/39 A kérdező kommentje:
Én már legalább öt éve szerelmes vagyok ebbe a lányba.Nem hiszem ,hogy szóba állna velem.Ugye?
2011. máj. 3. 10:52
7/39 anonim válasza:
hát kitudja : D állj vele szoba te...akkor megtudod
8/39 anonim válasza:
Hülye lenne a nő ha 30 évesen leállna egy 18 évessel.
Én lassan 23 évesen sem állnék le egy 18 évessel, de még egy korombelivel sem.
9/39 anonim válasza:
Ha nem a nevelőanyádról van szó, akkor beszélgess vele, miért ne állna veled szóba?
10/39 anonim válasza:
meg megkettyinteni tudnád szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!