Megcsalt az ikertestvéremmel túl lehet ezen lépni?
Én nagyon nehezen tudom elhinni,hogy az ikertestvéred ezt csinálta..Nekem ez olyan "mesének" hangzik..
Én nekem is van ikertestvérem.Egypetéjűek vagyunk,és mint két tojás úgy hasonlítunk egymásra..Sokszor poénból totál egyforma ruhába is öltözködünk,csak hogy apuékat is megbolondítsuk..De ezt csak viccből csináljuk..A valóságban csak külsőleg vagyunk egyformák..Ha idegenek látnak nem tévesztenek össze minket(a barátok meg főleg nem) mert én másképp fésülőm a hajam,a tesóm csakis kékkel húzza ki a szemét stb..
A tesóm lassan 4 éve él egy igaz dögös pasival..Tetszik a barátja,de ez csak olyan vélemény mint ahogy egy sztárról mondjuk,hogy "de jó képű" Soha nem néztem rá úgy hogy ő egy dögös pasi,és kell nekem.A tesóm párja,így tabu..A barátja sem nézett rám soha "más szemmel" Néha poénból mondja a tesómnak,hogyha veszekszik vele,akkor átmegy a másik szobába,mert ott van a csendesebb énje a tesómnak..De soha még véletlenül sem kattant rám..A tesóm párja TABU...és ez fordítva is így van...
Ha igaz amit írtál akkor ti nagyon nem jó testvérek vagytok..Még a nővérem pasijára se vetnék soha hálót(pedig ő csak másfél évvel idősebb nálunk)
21/N
Először is leszögezném, hogy az, hogy egyszer megteszi, egyáltalán nem jelenti, hogy mégegyszer megfogja !
Viszont megbízni benne igen nehéz lehet jó darabig, akár örökre is. Ezt neked kell tudnod, mennyire vagy jó megbocsátásban, mennyire tudsz majd bízni benne ezek után. Adj egy kis időt magatoknak ha akarsz még, és majd látod, hogy érzel. Ha nem megy, akkor nem megy és változtatsz.
Nagyon szar helyzet az tuti. A tesódtól, hogy úgy csinál, mintha mi sem történt volna, az valahogy nálam nem stimmel. Nem mintha mostmár nem is kellene a szemedbe nézzen, de némi megbánást mutathatna azon az egy alkalmon kívül, amikor beszéltetek. Persze te ismered őt, hogy ez normális reackió e nála, vagy fura.
Nemrég láttam tv-ben egy pont ilyet, bár nem ikrek voltak. Akit megcsaltak lány elhagyta a hapit, a tesóját meg totál kizárta az életéből 2 évig. Most mentek terápiára, mert a tesó meg azóta szarul van, hgy hogy tehetett ilyet nem tudja magának megbocsátani, de akarja a tesóját. Szóval mentek terpáiára.
Na nektek ez lehet nem kell, de mindenesetre ezek után elég fura szitu lehet, mikor mindhárman épp együtt vagytok.
Ezt mi nem tudjuk, hogy lépj e. Te ismered őket, és magad, hogy tudsz e ezzel így élni, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!