Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a párom mellett...

Mit tegyek ha a párom mellett feleslegesnek érzem magam, pedig ő nem reménytelen?

Figyelt kérdés
nemrég házasodtunk össze és babát várunk.Nagyon boldogok lennénk ha...nem is tudom miért érzem rosszul magam mellette,mármint olyan téren hogy vmi hibát mindíg érzek.vannak kisebb konfliktusaink,ami rendben is volna és próbálunk is segíteni azokon,de vmi bennem mindig közbejön hogy elégedett tudjak lenni.
2009. márc. 7. 23:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsokat,sokban jó gondolatokat találtam.

ma kicsit kevésbé látom reménytelennek a dolgokat mint tegnap,talán tényleg a terhességnek tudható be bizonyos mértékig,de azért biztosan nem teljesen.Most azért látom másként mert látom hogy igyekszik megfelelni a férjem az említett elvárásoknak,nagyjából reálisan is látja a dolgokat,én meg próbálok időt adni magunknak ,neki hogy tényleg tudjon bizonyítani,magamnak meg azért hogy tudjak hinni benne,neki,hisz ehhez is idő kell.Asszem az ad most még pluszba reményt hogy nagyon-nagyon szeretem és hiszek abban,hogy a babánk születése megváltoztatja.Érdekes ember ő,mert sokszor csak reményt kell mutatni felé,hogy ne bizonytalanodjon el,hogy legyen ereje változtatni.Tudom hogy ő is megakar változni, már nagyon várja a mi mindenünket.Nekem is bátornak kell lennem hogy ne a félelmeim uralkodjanak el rajtam(mégha néha nehéz is).

Mégegyszer köszi szépen a válaszokat,sokat segítettetek!!!

2009. márc. 8. 14:54
 12/13 sokminden válasza:
sztem csak félsz egy kicsit az apaságtól és úgy érzed MINTHA valami baj lenne közbe csak nem vagy biztos abba hogy jó apa lennél... remélem nem így van
2010. dec. 4. 20:47
 13/13 sokminden válasza:
bocs nem olvastam teljesen végig... az *anyaságtól... ez kicsit kínos
2010. dec. 4. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!