Mit tegyek ha a párom mellett feleslegesnek érzem magam, pedig ő nem reménytelen?
Köszi a tanácsokat,sokban jó gondolatokat találtam.
ma kicsit kevésbé látom reménytelennek a dolgokat mint tegnap,talán tényleg a terhességnek tudható be bizonyos mértékig,de azért biztosan nem teljesen.Most azért látom másként mert látom hogy igyekszik megfelelni a férjem az említett elvárásoknak,nagyjából reálisan is látja a dolgokat,én meg próbálok időt adni magunknak ,neki hogy tényleg tudjon bizonyítani,magamnak meg azért hogy tudjak hinni benne,neki,hisz ehhez is idő kell.Asszem az ad most még pluszba reményt hogy nagyon-nagyon szeretem és hiszek abban,hogy a babánk születése megváltoztatja.Érdekes ember ő,mert sokszor csak reményt kell mutatni felé,hogy ne bizonytalanodjon el,hogy legyen ereje változtatni.Tudom hogy ő is megakar változni, már nagyon várja a mi mindenünket.Nekem is bátornak kell lennem hogy ne a félelmeim uralkodjanak el rajtam(mégha néha nehéz is).
Mégegyszer köszi szépen a válaszokat,sokat segítettetek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!