Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem nézitek irigykedve Kate...

Nem nézitek irigykedve Kate Middletont?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 21:55
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim válasza:
21%
nem is volt olyan szép,a ruhája sem volt egy nagy szám,ne légy irigy nincs mire -
2011. máj. 1. 12:24
 42/51 anonim ***** válasza:
31%

engem nem is érdekel. neten nézem meg a híreket és így mindig tovább tudom tekerni.

nemvagyok irigy mert egyszer rákerestem harryre és láttam milyen csúnya gyerek. akinek meg bejön annak a pénz miatt jön be. csak ez még nem tudatosodott.

2011. máj. 4. 00:12
 43/51 anonim ***** válasza:
84%

A sokminden mellett amit írtatok, még azért sem irigylem, mert nem mindenki szereti azért őket, és itt extrémek vannak. Bizonyos szempontból könyebb lesz neki, anyagi gondjai nem lesznek, szép, ápolt, tájékozott, etikettet tutira tudja, majd ezek szépek, de a fotósok, ha nem is készítik,ki mint Dianát, mert már is jobban fel van rá készülve, és máris átment sokmindenen, és elfogadta ezzel kapcs. A következő amit leginkább nem irigylek, engem nem hiszem, hogy bármi okból bárki úgy nem szeretne, hogy ne akarja, hogy tovább éljek, de sajnos az ekkora hírességeknek vannak effajta ellenségei is.

Jajj egy válaszoló írta, hogy Ő sem szereti a válaszolót, mert nem is ismeri, ezért őt sem érdekli. No itt azért van különbség, mert ez hozzátartozik a történelemhez is, mint mondjuk a kedves válaszoló lehet, hogy nem.

Szép is és nehéz élete is lesz, mind mindannyiunknak, csak az övé extrémebb. Mindenesetre én nem irigylem.

2011. máj. 4. 00:36
 44/51 anonim ***** válasza:
84%
Harry az csak sógor.
2011. máj. 4. 00:36
 45/51 anonim ***** válasza:
84%
Nem, igaz hogy a kisujját sem mozdítja meg, de nekem nem jönne be ha még wc-re se tudnék egyedül menni, hogy a kamerák nem mutassanak...:D
2011. máj. 4. 08:59
 46/51 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Legfeljebb csak azért,mert a hírnevét jó dolgokra használhatja,a fontos ügyek mellett állhat ki, és követni fogják a példáját. Remélem, él majd ezzel a lehetőséggel.
2011. máj. 4. 09:21
 47/51 anonim ***** válasza:
60%
Nem de én csak egy kis felkapaszkodottnak tartom.
2011. máj. 4. 11:32
 48/51 anonim ***** válasza:
100%
Csak nehogy Diana sorsára jusson.....
2011. máj. 4. 12:58
 49/51 anonim ***** válasza:
100%
nem!én csak azt kívánom,hogy legyen boldog,és nehogy úgy járjon mint szegény megboldogult anyósa!!!!!!!!!
2011. máj. 4. 13:05
 50/51 anonim ***** válasza:
73%
Nem egyáltalán nem.
2011. máj. 4. 13:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!