Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem nézitek irigykedve Kate...

Nem nézitek irigykedve Kate Middletont?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 21:55
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
74%
deeeee... lennék a helyében ;) igazából neki már megvan a tuti helye..nem szól bele nagyon az ország életébe, erzsébet királynő után károly lesz az uralkodó, nekik csak reprezentatív feladatok van és arany életüüüüüük..bár sose fogjuk megtudni.
2011. ápr. 30. 22:31
 32/51 anonim ***** válasza:
83%

Hát én nem lennék a helyében.

26F :B

2011. ápr. 30. 22:33
 33/51 anonim ***** válasza:
100%

Nem irigyelem, inkább örülök hogy nekem megvan a szabadságom még:DDDDDD

amugy meg remélem nem úgy végzi mint Diana, és nem fogja a média szétszedni

2011. ápr. 30. 22:36
 34/51 anonim ***** válasza:
72%
Dehogynem!
2011. ápr. 30. 23:00
 35/51 anonim ***** válasza:
87%
Az esküvő miatt igen, de az életét nem irigylem. Nem mehet ki smink nélkül, slampos ruhában az utcára, nem csinálhat azt, amit akar, nem mehet el bárhova és bármikor szórakozni, mert egyből újságok címlapjára kerülne és rengeteg kritika érné. Az összes mozzanatát lesik az erőszakos paparazzi fotósok. Az egész élete a fegyelemről és az önmegtartóztatásról fog szólni. Szóval összességében nem, nem irigylem.
2011. ápr. 30. 23:22
 36/51 anonim ***** válasza:
66%
Nem irigykedve, inkább elégedettséggel nézem. Ilyesmi egy köztársaságban nem jellemző.
2011. máj. 1. 00:03
 37/51 anonim ***** válasza:
84%
Én nem néztem, mert pont akkor voltam a menyasszonyi ruhapróbán. Nem irigykedem, soha nem birnám, hogy annyira a középpontban legyek. Nekem tökéletesen megfelel a mostani életem, főleg hogy 3 hét múlva nekünk is álomszép esküvőnk lesz.
2011. máj. 1. 06:23
 38/51 anonim ***** válasza:
66%
Fél percre nem irigylem. Valamelyik reggel arról beszéltek a rádióba, hogy még esküvő előtt alá írattak vele egy szerződést, hogy ha megromlana a házassága, vagy nem bírná az egészet a leendő gyerekeiről lemond.Válás esetén semmi követeléssel nem élhet sem a gyerekek irányában , se m más szempontból. Tudod nincs az a pompa, pénz , esküvő amiért én aláírnák egy ilyen szerződést. Aki irigy max arra, hogy boldog, és gazdag,de milyen áron?
2011. máj. 1. 09:27
 39/51 anonim ***** válasza:
48%
Nem.
2011. máj. 1. 10:30
 40/51 anonim ***** válasza:
78%

Igen, a szerződés miatt én sem irigylem, viszont a ruháját, mind a két fehér ruhát azt persze nagyon, de a szerződés kicsit horrorisztikus..

le kell mondani a gyerekeiről... egy igazi anya képtelen erre, ergo, örökre ottragadt, akkor is ha nem akar vele tovább élni..

de remélem, nem lesz ilyen, s úgyanúgy fognak egymásra kacsingatni, mint eddig :)

2011. máj. 1. 10:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!