Kate Middletont mi teszi egyszerű lánnyá?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 11:57
1/10 anonim válasza:
Az kicsoda és miért nagyszerű?O.o
2/10 anonim válasza:
nagyszerű? nem egyszerű? de, hogy kicsoda, azt én sem tudom
3/10 anonim válasza:
Egyszerűen egy baromi gazdag csaj, aki jelenleg a világ egyik legszerencsésebb nője :P
Én is szívesen lennék ilyen sznob királyi-család-tag :D
4/10 anonim válasza:
Azért nevezik egyszerű, középosztálybeli lánynak, mert nem arisztokrata. Mit lehet ezen nem érteni?
5/10 anonim válasza:
Nem valami falusi lány? Legalábbis mintha azt mondták volna, hogy tiszta büszke rá az egész falu, a lagziba meg meghívták a falu hentesét, meg mittudoménkiket. Nem valami grófnő vagy mi, csak jókor volt jó helyen. (vagy túl naiv vagyok?:)))
6/10 anonim válasza:
De most grófnő lett, és báronő :D II. Erzsébet ajándékozta neki a címeket.
Gondolom azért "egyszerű", mert nem arisztokrata. Kisvárosi lány, aki találkozott a herceggel...
7/10 A kérdező kommentje:
Diana óvónő volt, II. Erzsébet autószerelő...
2011. ápr. 29. 14:05
8/10 anonim válasza:
Azért egyszerű, mert nem arisztokrata származású. Bill Gates is egyszerű számukra, hiába gazdag, nem nemes.
10/10 anonim válasza:
autószerelő??? erzsébet királynő??? te hülye vagy:D:D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!