Hova tűntek a médiából az egyszerű dolgozók?
Az, hogy szorgalmasan, tudása szerint a legjobban dolgozik, tudását gyarapítja, ahogy csak tudja,
figyel a közösségre, a természetre, segíti az elsesetteket, a megszomorítottakat és megalázottakat,
vigyáz a családi boldogságra, türelemmel, megértéssel neveli gyermekeit- annak nincs hírértéke.
*
ezért mellőzöm amennyire lehet a médiát - és figyelek a körülöttem élőkre, a lelkükre, a jelenségekre.
-anonimanna
*
persze, a tragédiát, rosszat, vagy egyéb média-jelenséget is lehetne értékesen megragadni - és nem szemét bulvár módon taglalni, mert az fölösleges.
*
vannak klasszikus példák - ne hagyjuk ki őket, jók, nagyon.
*
"A boldog családok mind hasonlóak egymáshoz,
minden boldogtalan család a maga módján az."
Lve Nyikolajevics Tolsztoj / Anna Karenina
/ford: Németh László
Én arra emlékszem, hogy az én gyerekkoromban még lehetett szeretni a műsorvezetőket, riportereket. Valahogy olyan igazi emberséges emberek voltak. Nem voltak nagyon szépek, de lehetett őket szeretni. Nem volt olyan régen pedig.
33 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!