Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem nézitek irigykedve Kate...

Nem nézitek irigykedve Kate Middletont?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 21:55
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
94%
Nem irigykedem rá, de tény, hogy elég "mesebeli" lett az élete. Egyébként nagyon szimpatikus, szép nő, remélem, boldogok lesznek Vilmossal!
2011. ápr. 30. 22:05
 12/51 anonim ***** válasza:
100%
kicsit :D bár ekkora felhajtásra nem vágyom. meg Harry jobb pasi :D
2011. ápr. 30. 22:05
 13/51 anonim ***** válasza:
100%
Aki sajnálja: ne sajnáld, ő maga akarta! :)
2011. ápr. 30. 22:06
 14/51 A kérdező kommentje:

Azért kérdezem, mert eddig engem ez az egész hidegen hagyott, csak pár napja kezdett el érdekelni. Aztán tegnap megnéztem az esküvőt, és teljesen oda vagyok, hogy mennyire hihetetlen ez a történet. Jó, tudom hogy Kate szülei milliomosok, és ezáltal jókor volt jó helyen, de akkoris. Az egész esküvő + az utána következő dolgok nekem annyira tetszenek. És ráadásul valamikor királyné lesz + mostantól egy nagyon-nagyon fontos ember, hiszen ő fogja megszülni Anglia jövendőbeli királyát/királynőjét.

Arról nem is beszélve, hogy Vilmos sem egy csúnya krapek. Nem mondom hogy nagyon jóképű, de azért nem mondható csúnyának és Kate is annyira szép volt.

2011. ápr. 30. 22:07
 15/51 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Miért kéne irigyelnem?
2011. ápr. 30. 22:08
 16/51 anonim ***** válasza:
80%

Mit lehet rajta irigyelni? Hogy egy rakás puccos nemes lenézni csak mert nem nemesi lukból esett ki?

Irigyeljük azért mert az egész életét kemény etikett fogja irányítani semmit se tehet úgy ahogy akar? Hogy az egész média meg fogja keseríteni az életét mert a magánéletének és a nyugalmának lőttek? Hogy azt fogják lesni mikor mit hogyan csinál és ront el? Királyi udvaroncok, pletykák, megbizhatatlan környezet, lófejű Camilla áskálódásai, rideg királyi rokonok?

Tegnaptól kezdve már semmi sem a régi neki. És az új nem sok jóval kecsegtet de ha ő úgy érzi jó lesz neki akkor egészségére. Aki egy kicsit is emberi az közöttük nem lehet boldog ahogy Diana sem volt az mert túl emberi volt.

Egy dolgot lehet irigyelni tőle de azt mi is elérhetjük:

Megtalálta az igazit.

2011. ápr. 30. 22:09
 17/51 anonim ***** válasza:
77%

én sem irigylem,nem lesz olyan fényes élete,gondojátok végig,mennyi mindenrl kell lemondania fiatalon.multkor pont erröl olvastam egy cikket.ne hordhat azt amit akar,nem szavazhat,ne dolgozhat,nem adha egy interjut le egyedül,beszélni tanitották,stb.én ezt a nyomást nem birnám.megszünt számára egy nagyon fontos dolog,talán a legfontosab dolgok egyike a SZaBADSÁGA. Ö egy luxusbörtönben fogja leélni az életét,én nemtudnék igy élni,hogy minden lépésemet figyeljék,megmondják hová miért, mikor ,miben menjek.nem vezethetek többet,mert soförök visznek mindenhová.....áááááááááááá

kizárt hogy irigy legyek egy ilyen életre.

2011. ápr. 30. 22:10
 18/51 anonim ***** válasza:
93%
Akkor sem cserélnék vele, ha felajánlanák.
2011. ápr. 30. 22:11
 19/51 anonim ***** válasza:
93%

Nem. Miért irigykednék? Jó, aranyosak, szépek együtt.

De eleve nem tetszik a férje. Az én férjem szerintem a világ legfantasztikusabb pasija, büszke vagyok rá, hogy engem választott.

Az esküvővel kapcsolatban feszélyezett volna a sok protokoll, meg a feszélyezettség, meg a sok figyelő szempár. Az én esküvőm szegényes volt, de a számunkra legkedvesebb emberek vettek részt rajta és után életünk egyik legjobb buliját tartottuk és mindenki szerint gyönyörű menyasszony voltam.

Az elkövetkezendő életük is teli lesz nehézségekkel, ugyanúgy, mint más egyszerű embereké, még ha nekik nem is az általános nehézségekkel kell megküzdeniük.

Kívánom, hogy legyenek olyan boldogok, mint én a férjemmel. :)

2011. ápr. 30. 22:12
 20/51 anonim ***** válasza:
93%
Nem mert ugyanugy kikésziti majd a média mint Dianát.
2011. ápr. 30. 22:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!